Wpis z mikrobloga

@Logicznaa: W oczekiwaniu na odpowiedź na Twoje pytanie, odpowiedz mi na moje,jeżeli możesz:

Czy jeżeli Boxdel zrobiłby coś złego, tzn byłby PDF, to czy by nie siedział jak stuu? Przez ponad rok nie przedstawiono mu żadnych zarzutów, przez ponad rok Wardęga nie przedstawił konkretnych dowodów, że Boxdel to PDF
  • Odpowiedz
@LisekBezOgona: Stuu chyba też nie siedzi bo mają problem z ekstradycją. Co do Twojego pytania to sprawa nie jest zero jedynkowa. Ja nie nazywam Boxdela PDFem bo dowodów nie mam. Sprawa nie jest publiczna więc do niczego nie mam dostępu a osoby zamieszane nie mogą ujawniać publicznie tego co tam jest więc nie wiemy co tam się dzieje. Zastanawia mnie dlaczego dziewczyny które chciały zeznawać przeciw Boxdelowi wycofują zeznania po
  • Odpowiedz
Każdy będzie to interpretował inaczej, jedni powiedzą, że Boxdel leakowal dane, aby wystraszyć, inni powiedzą, że przecież i tak były na TS, różnie z tym. To, że zdjęcia latały po wykopie, nie dziwi mnie to, w ostatnim czasie wykop jest promowany przez np. Wardęge, "Szeryf internetowy promujący SiEsAj Wykop", napędza ruch młodych ludzi, którzy chcą dołączyć do tej społeczności, popisując się, czego oni nie są w stanie zrobić, wstawiając właśnie zdjęcia innych
  • Odpowiedz
@LisekBezOgona: Wszystkiego nie wytłumaczysz kwestią interpretacji. Były na TS ale ale taki widz typowy jak ja nie wie kim one są. Znaczy nie wiedział bo jednoczesny leak danych i pojawienie się ich zdjęć na wykopie już mi powiedziały. Pytanie skąd mieli te zdjęcia? Nie tylko Zwyrol promuje wykop. Wiele commentary powołuje się na wykop, wiele osób na wywiadach powołuje się na wykop więc nie ma co zganiać wszystkiego na zwyrola.
  • Odpowiedz
Podałem przykład zwyrola, z tego względu, że jest "duży" w internecie.
Nie wiem czy są tu orły Boxdela, ale ja nim nie jestem.
Odnośnie przekupstwa Olciak, to Boxdel sam mówił, że kupił jej kompa czy tam kartę graficzną xD Co chcą ukryć, nie mam pojęcia, może coś jest, może nic nie ma.
Moim zdaniem, jeżeli by coś było, by miał chociaż zarzuty.
  • Odpowiedz
@LisekBezOgona: On Jej kupił kompa długo po tym jak zmieniła zeznania więc to się nie dodaje. Piszesz ''Co chcą ukryć, nie mam pojęcia...'', dodajesz ze Boxdel sam mówił że coś jej kupił a potem stawiasz teze ''jakby coś było to by miał zarzuty'' xDDDD Dosyć ignoranckie podejście nie sądzisz?

Do tego dodajmy że obserwujesz naczelnego orła tagowego, masz to samo zdjęcie w tle co orły, usilnie bronisz Boxdela, ja nic
  • Odpowiedz
Coś na pewno ukrywają, myślisz, że mówią 100% prawdy ?

Który tutaj jest orłem, bo mam pytanie do Boxdela a na IG mi nie odpisuje, może któryś z orłów mu przekaże moją wiadomość.

Zarzuty za zioło? Zgłoś na Policję, jeżeli znajdą u niego to postawią mu pewnie zarzuty.

Na Buddę coś mieli, więc Go zawinęli i postawili zarzuty, moim zdaniem pdf to większy zarzut niż oszustwa skarbowe l, więc tym bardziej, gdyby
  • Odpowiedz
@LisekBezOgona: Ty nie jesteś czasem Boxdel? Bo tych samych socjotechnik używasz. Mitnick byłby z Ciebie dumny

Skoro Olciak zmieniła zeznania o 180 stopni no to logiczne że coś tam jest nie tak. Ciekawi mnie ta historia z Jej perspektywy po prostu. Niestety troche sama sobie a troche Boxdel i Wardęga pomogli sprawić że ma zerową wiarygodność.

Nie wiem czy orły przekażą wiadomość. Możesz mu wysłać donate bo on czyta nie to co
  • Odpowiedz
@Logicznaa
Nie, nie jestem Boxdel :)

Nie wysyłam im kasy, mają jej dosyć.

Jeżeli chodzi o temat zioła to, tak ja wcześniej pisałem, jeżeli to zgłosisz, znajdą na to dowód, to będzie miał
  • Odpowiedz