Aktywne Wpisy
Operator_imadla +307
Bardzo ciekawy wpis lekarza który leczył alkoholika:
Jedne z najtrudniejszych decyzji dla lekarza 😓
Pacjent - lat 31 - przyjęty na oddział z powodu ostrej niewydolności wątroby. Badania i wywiad… a w wywiadzie ciężki a-----l - w---a i w----y w ilości nie mniej niż 0,5l dziennie !!!
Wątroba
Jedne z najtrudniejszych decyzji dla lekarza 😓
Pacjent - lat 31 - przyjęty na oddział z powodu ostrej niewydolności wątroby. Badania i wywiad… a w wywiadzie ciężki a-----l - w---a i w----y w ilości nie mniej niż 0,5l dziennie !!!
Wątroba

paincreator +69
Mirki chwale się =)
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby
Tak wiem , nie dojadę na drugi koniec Polski, tankowanie szybsze niż ładowanie prądem , nie ma to jak v8 itp.
Ale to jako trzecie auto w domu a jako drugie moje i w sumie to jednak mam to v8 więc skoro skrajności się przyciągają to czemu nie kupić mu kolegi na prąd =)
Co do samego auta to standardowo dzięki dla Mirka @OptiFinance bo to on powiedział żeby

źródło: temp_file2504842597476491843
Pobierz
źródło: 1000035241
PobierzCzy jeżeli Boxdel zrobiłby coś złego, tzn byłby PDF, to czy by nie siedział jak stuu? Przez ponad rok nie przedstawiono mu żadnych zarzutów, przez ponad rok Wardęga nie przedstawił konkretnych dowodów, że Boxdel to PDF
Nie wiem czy są tu orły Boxdela, ale ja nim nie jestem.
Odnośnie przekupstwa Olciak, to Boxdel sam mówił, że kupił jej kompa czy tam kartę graficzną xD Co chcą ukryć, nie mam pojęcia, może coś jest, może nic nie ma.
Moim zdaniem, jeżeli by coś było, by miał chociaż zarzuty.
Komentarz usunięty przez autora
Do tego dodajmy że obserwujesz naczelnego orła tagowego, masz to samo zdjęcie w tle co orły, usilnie bronisz Boxdela, ja nic
Który tutaj jest orłem, bo mam pytanie do Boxdela a na IG mi nie odpisuje, może któryś z orłów mu przekaże moją wiadomość.
Zarzuty za zioło? Zgłoś na Policję, jeżeli znajdą u niego to postawią mu pewnie zarzuty.
Na Buddę coś mieli, więc Go zawinęli i postawili zarzuty, moim zdaniem pdf to większy zarzut niż oszustwa skarbowe l, więc tym bardziej, gdyby
Komentarz usunięty przez autora
Skoro Olciak zmieniła zeznania o 180 stopni no to logiczne że coś tam jest nie tak. Ciekawi mnie ta historia z Jej perspektywy po prostu. Niestety troche sama sobie a troche Boxdel i Wardęga pomogli sprawić że ma zerową wiarygodność.
Nie wiem czy orły przekażą wiadomość. Możesz mu wysłać donate bo on czyta nie to co
Nie, nie jestem Boxdel :)
Nie wysyłam im kasy, mają jej dosyć.
Jeżeli chodzi o temat zioła to, tak ja wcześniej pisałem, jeżeli to zgłosisz, znajdą na to dowód, to będzie miał