Aktywne Wpisy

MonazoPL +131
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
tesknilam_ +23
Podobają wam się takie krótkie grzywki? Mi tak i jestem ich fanką, lecz nie każdej będzie pasować. #rozowepaski #niebieskiepaski #wlosy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Właśnie po to Eljon kupił Twittera żeby ruska propaganda mogła tam hulać bez przeszkód.
Wrzucanie jakiegoś propagandowego łajna lajkowanego przez 20k botów których nie można zweryfikować to nie wolność słowa tylko przyzwolenie na sianie propagandy.
Rozumiem, że na przykład wrzucanie niusów np. o Polish Death Camps i odszkodowaniach ze skarbu państwa RP to też by była super wolność słowa? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Jabby: dwóch
na obrazkach to wszystko jest piękne, nawet korea północna xD
Autorów takich wpisów jak ten ze screenshota trzeba pakować do samolotu i wysyłać do Rosji, żeby sami przekonali się na własnej skórze jak tam jest dobrze. O ile już tam nie siedzą i nie dostają kasy wróbelkach ( ͡° ͜
Ale co ma wolność słowa do ukrywania informacji kto co lajkuje? Jak ktoś sztucznie podbija posty poprzez farmy trolli to też jest wolność słowa?
Śmieszy mnie po prostu stwierdzenie OPa, że Musk specjalnie wydał miliardy, żeby ruscy mogli siać propagandę.
A swój komentarz napisałem tylko dlatego, że są inne platformy, gdzie za udostępnienie mema z wypoku wlatuje
Kacapy mają setki, jak nie tysiące tych kont wrzucających obrazki z Kremlem i z Pięknymi Rosjankami.
źródło: 1000041844
Pobierz@Jabby: nazywanie kłamstw, fejków i dezinformacji wolnością słowa to jak bicie ludzi i nazywanie tego wolnością do przemieszczania się
Oczywiście że nie ma dowodów bo Musk ukrył podgląd lajków. O to chodzi. 60 lajków ma najpopularniejszy komentarz, a główny post 22.000. 600 komentarzy i pierwsze 100 czy 200 same ohy i ahy nad Rosją. Do komentarzy gdzie ktoś napisze coś że rządzi tam krwiożerczy, totalitarny reżim to się nie przebijesz.
No ale to pewnie przypadek, nie?
@Jabby: czyli wolność słowa jest wtedy, kiedy się cenzuruje xD ehh lewaczki