Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem ze stałym związkiem i tinderowkami, blacharami , małolatami wszelkiego typu.

Ja lvl 28, nie chcę wyjść na ok oski, bo takim nie jestem raczej morda standardowa, natomiast w życiu miałem trochę farta więc udało mi się w życiu trochę kasy odłożyć, mieszkanie odkupiłem za śmieszne pieniądze a samochód mam w leasing. To powoduje, że w oczach wyżej na wstępie wymienionych "pań" staje się atrakcyjnym wyborem z którego korzystam, a wręcz się uzależniłem.
Przez to zostawiłem dziewczynę z którą byłem 2 lata. Teraz od ponad roku spotykam się z takimi bardzo ładnymi małolatami na kilka spotkań, zawsze jest miło fajnie i romantycznie. Lubię tą adrenalinę i zaciekawienie w poznawaniu nowej osoby, gdy po czasie to się utraca, ja się zmywam i szukam kolejnej i tak, już na koncie mam 5 dziewczyn.
Pomine fakt, że poza wyglądem nie oferują nic co by mnie mogło na dłużej przyciągnąć.
Psycholog? Terapeuta? Jak z tego wyjść? Wiem, że to na długą metę jest złe i tracę tylko pieniądze, natomiast to jest dużo silniejsze ode mnie.

#s--s #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski  #llogikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

przerobił dotychczas to ja już jako nastolatek a

@Mlody_Dron_0700: abstrahując od tego, że tutaj możesz napisać wszystko i jest to nie do zweryfikowania ja nie wątpię w to że jest jakaś tam grupa mężczyzn którzy mają mnóstwo partnerek i to od najmłodszych lat nastoletnich

tylko dwie
  • Odpowiedz
@Dietetyq czy ja wiem, jestem normalnym gosciem, mam normalną fajną prace, kumple to samo, nie mam problemu z tym, żeby poznać jakąś fajną dziewczynę a wręcz bardzo lubię kobiety, ja to jestem przerażony jak na wykopie niektórzy kreują własną rzeczywistość co do kobiet, wymyślając bzdury i żyjąc nienawiścią zamiast poznać fajną dupe.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: do wszystkich tych którzy wątpią, czy opisana sytuacja jest możliwa, zaprawdę powiadam wam, że jak najbardziej jest, co nie zmienia faktu, że akurat ten konkretny wpis może być ściemą. Mój kumpel tak obracał talerzami odkąd go poznałem 12lat temu, finał jest taki, że chłop ma teraz grubo ponad 30lat i nadal jest sam, małolatki zamienił na laski po przejściach, bo u innych nie ma szans i nadal nie może
  • Odpowiedz
czy ja wiem, jestem normalnym gosciem, mam normalną fajną prace, kumple to samo, nie mam problemu z tym, żeby poznać jakąś fajną dziewczynę a wręcz bardzo lubię kobiety, ja to jestem przerażony jak na wykopie niektórzy kreują własną rzeczywistość co do kobiet, wymyślając bzdury i żyjąc nienawiścią zamiast poznać fajną dupe.

@Mlody_Dron_0700: ale to jest Twoja rzeczywistość, może masz zwyczajnie do tego dryg albo nie umiesz ocenić swojej atrakcyjności obiektywnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-myśliciel-57:

jest dla niej zwyczajnie starym i zmęczonym grzybem, oczywiście że są faceci jak Kuba W co i przy 60 kręcą nastki

@Dietetyq: Kuba Wojewódzki po prostu nie jest starym i zmęczonym grzybem, nie sądzisz? Jest bardziej młodzieżowy od 20% 16 latkow i bardziej przebojowy od 90%, bo teraz same przymuly
  • Odpowiedz