Aktywne Wpisy

misiopysio +486
Hej, gdyby komuś rzuciła się w oczy taka kurtka na jakimś targu albo OLX to dajcie znać
bo została dziś skradziona z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
#afera #zlodzieje #kradna #patologiazewsi #patologiazmiasta
bo została dziś skradziona z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
#afera #zlodzieje #kradna #patologiazewsi #patologiazmiasta

źródło: IMG_20250214_165807
Pobierz
byferdo +188
Mieszkańcy małopolski na pewno kojarzą pojawiające się od lat żółte plakaty z "atrakcyjną" ofertą obwoźnej sprzedaży "proszków produkcji niemieckiej". Dziś z ciekawości podszedłem na taką sprzedaż, aby zobaczyć co tam sprzedają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejka zainteresowanych kupnem (średnia wieku w kolejce 70+) stała już 20 minut przed ogłoszoną godziną sprzedaży. Sprzedawca podjechał jednak około 10 minut po czasie - ale dla taniego proszku seniorzy mogą stać na mrozie, czemu nie.
Kolejka zainteresowanych kupnem (średnia wieku w kolejce 70+) stała już 20 minut przed ogłoszoną godziną sprzedaży. Sprzedawca podjechał jednak około 10 minut po czasie - ale dla taniego proszku seniorzy mogą stać na mrozie, czemu nie.

źródło: comment_Mn5sthRrbf2lOXqEmUOvLlAMsW7EnWhn
Pobierz
Wręcz przeciwnie we wszystkim co robił widać szacunek do tej pracy i ludzi ją wykonujących. Nie kręcił beki z pracowników, na żadnym etapie nie mówił że taka robota nie jest trudna, wyczerpująca, że dla niego to bułka z masłem (kod na kajzerkę - 50), ale sumiennie wykonał swoją robotę i tak jak obiecał - przepracował 8h w wigilię.
Dlatego szacun dla potężnego liberała, który własnym działaniem pokazał, że praca jest ważna, bo nią budujemy dobrobyt własnej rodziny i społeczeństwa, a majątek bierze się właśnie z pracy. Tym samym własnymi rękami wprowadził w działanie jeden z najważniejszych korwinowych sloganów. O takich osobach jak Berkowicz, Bosak, Sośnierz nie mogę niestety tego powiedzieć...
#polityka #petru #bekazkonfederacji #handel
Petru: Kartą czy gotówką?
Klient: Gotówką, żeby było trudniej
Petru: Dziękuje Panu za pomoc
@kuzio997: 5s szukania XD
No i poszedł tam z własnej woli, nie musiał tego robić, by przeżyć kolejny miesiąc, a budował sobie tym kapitał polityczny (czyli coś więcej niż sama
@Amatorro: zapomniałeś, że majątek jest właściciela, a praca pracownika XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
P.S. a wiesz dlaczego mógł sobie robić happening w wigilię xD? Bo w swojej pracy (poseł) miał wolne! Ot sprawiedliwość, areczku Ty rób na kasie, pan posel ma wolne, raz w życiu
@Jariii: i donald tusk o nim zapomniałeś tłuku neuropejski
@krumkichot: Tak oczywiście. A w tej bajce mamy smoki xD
@Razi91: To jest takie p---------e, że nie wiem. Czyli co nie chodzi o samą pracę (btw. Petru zawodowo też z---------ł. On wie co to ciężka praca)