Wpis z mikrobloga

@bartoszEQ nigdzie. W Stol i Wol maja po 60 zl za 100 g, czyli 600 zl za kilo xD A nie mozesz poprosic o 100 gramow, tylko „takie kawalki jak im wyjda”. Stad ja ich ierdole i wole pojechac bo dojrzewajacy rostbef z Segrosa po 120 zl za kilo i zrobic w domu lub zamowic przez internet z UK, co wyjdzie taniej lub zamowic z Polski. Ebac lubelskie gastro za chore
  • Odpowiedz
W Stol i Wol maja po 60 zl za 100 g, czyli 600 zl za kilo

@wcaleniepchamsiewmultikonto: w centrum Gdańska(Pueblo) za zajebistego(w porównaniu z tym co serwują w stół i wół to niebo, a ziemia) steka(rostbef), który waży ok 250g + frytki + ziemniak oraz surówka,płaci się 85zł XDDDDDDDDDDDD

lublin to mem jeśli chodzi o gastro

ps. tomahawk czy rostbef tam kosztuje jakieś 27-28zł/100g. stół i wół i ich 60zł/100g
  • Odpowiedz
@wcaleniepchamsiewmultikonto w Lublinie, mimo, że zdecydowana większość gastro ssie po całości to znajdzie się kilka perełek - z całego serca mogę polecić portobello oraz bianca e livia - mega pizza, ranch burger i ich burger "mr Kevin" - przypomina mi rednekowego "papudraka" z Gdańska, ale klasycznie jak to w Lublinie - jest droższy xD

Bursztynowa - również świetne burgery no i jeszcze pelier i ich cudowne bajgle
  • Odpowiedz