Aktywne Wpisy

oszust Marcin Repczyński wyłudzil ode mnie 600zł, wypłacił kasę w bankomacie, po tym zero kontaktu, wysłał mi swój dowód ale co z tego jak może fałszywy a jak myslicie policja coś z tym zrobi? narazie czekam na paczkę, myślicie że będą kamienie czy stara nokia?
źródło: Screenshot_2025-01-26-04-07-43-68_d4c83e98b7363fb18e9bde28130b0ba3
Pobierz
Bunch +62
Ona o wzrost to moze pytać bez niczego, ale jak ty zapytasz w odpowiedzi i kilogramy to księżniczka już oburzona i ucieka. Kolejny przykład na to jak kobiety traktują facetów. #p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file5466233148691205310
Pobierz

Co się o--------a? Pierwszy raz od kiedy pamiętam jest niechęć do dwóch dużych partii. PiS nie zmontowania rządu jeszcze kupował trole für dojczald na chociażby jbzd. Było to czuć mocno. Później założył ładne sweterki pokoju i poszli ocieplać wizerunek do youtuberów. Tusk zaczął tracic zaufanie bardzo szybko. W-----ł się na razem, w-----ł się Polskę 2050. Burza cpk i skandale związane z mediami. Konfederacja razem i 2050 zdarza się mówić jednym głosem. Że robią to samo co pis który jest najgorszym zlem.Wygrana Trumpa. Teraz przechyliła ofensywę w filmach na YT. Wszyscy nagle wyciągają teczki na Tuska, trupy z szafy. Wywiad dla pieniędzy z morawieckim mi śmierdzi. Same pozytywne komentarze jacy inteligentni ludzie. Gdzie fanbase tego typu kanału rząd PiS uważał za najgorszy gospodarczo. I żadnych niewygodnych pytań? Nie śledzę namiętne polityki ale widzę że jest grubo.