Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@unitrax: Osobiście uważam, że warto mieć czymś głowę zajętą cały czas, coś robić, wtedy ciężkie rozkminy trzymają się od nas z dala. Ja np prowadzę sklep internetowy, dosyć specyficzny bo sporo przy tym pracy, kasa średnia a nawet słaba biorąc pod uwagę ilość czasu włożonego w jego prowadzenie. A to tylko dodatkowe zajęcie bo pracuję też na etat.
No i głowa zajęta, czasu wolnego niewiele i ciężkie rozkminy się mnie
  • Odpowiedz
@unitrax poza tym napisanie ci wprost że z------s uwazam ze tez wnosi duzo do dyskusji. Niektórzy nie widzą swoich błędów (sam to udowodniłeś) i najczęściej o wszelkie niepowodzenia obwiniają cały świat dookoła. Takim osobom należy, trzeba wręcz powiedzieć że „sorry stary ale z------s”.
Nie ma to na celu Ciebie obrażać ale z takich wpisów powinieneś wyciągnąć wnioski. Co ci da to, że Cię poklepie po pleckach i powiem że łaska tu
  • Odpowiedz
@unitrax niestety chyba szukasz czegoś co sprawi że Twoja egzystencja zyska sens. Niestety muszę Cię rozczarować. Nie istnieje nic takiego,do czasu aż sam nie zaczniesz szanować tego co masz,gdzie jesteś i czerpać z tego radość. Znajomi nie ciągną do ludzi, którzy są smutni,ciągle marudzą i są niezadowoleni.
  • Odpowiedz
  • 0
@guma888: w zasadzie to tak sobie napisałem bo miałem rozkminę ale to nic nie zmieni. A ex to już cień dawnych dni których nie ma.
Ostatnio zacząłem sprzątać ten bałagan dookoła ale po pewnym czasie nie mam siły. Z każdym pozbytym gratem droga do porządku bliższa. A egzystencja ludzka ponad rozmnażanie niewiele ma chyba sensu. Nie piszę tego żeby się wybielać czy coś. Po to jest mikroblog aby pisać mikroblogi
  • Odpowiedz
  • 0
@ciasteczkowy_otwur: Nie da się przed tym uciec bo uderzy cię to w najmniej oczekiwanym momencie.. Tu jednak nikt mnie nie zna i mogę sobie chociaż p---------ć. Nie oczekuję rady czy pomocy, od rad jest chat gpt który zeżarł wszystkie książki psychologiczne. A na pomoc czy coś nie ma co liczyć, można ją znaleźć tylko w sobie.
Stąd też ponad 5500 czy ile tam samobójstw.

Nawet tu jak masz rozkminę wjedzie
  • Odpowiedz
@unitrax nie trwaj. Bądź,korzystaj z tego,że masz dwie ręce,dwie nogi i wszystko sprawne. Może to zabrzmi jak jakiś mówca motywacyjny,ale staraj się być pozytywną, najlepszą wersją siebie,a wtedy w koło Ciebie zauważysz duże zmiany. Tak jak w kawałku "Wdzięczność" I. Herbuta
  • Odpowiedz
  • 0
@szejas: To zbyt drogi szajs, aby tak po prostu to sprzedać, postanowiłem więc to posprzedawać, i powiem, że jest postęp. Hamuje mnie tylko i wyłącznie to, że na konto w ciągu roku można wystawić jedynie 30 aukcji i do 2000 euro.
  • Odpowiedz
  • 0
@szejas: Ja się zastanawiam, aby szukać pracy w starym miejscu zamieszkania, a mieszkanie które posiadam sprzedać po cenie za jaką wziąłem kredyt, być może uda mi się znaleźć pracę w świętokrzyskim, wtedy było by nieco prościej wyjść na prostą.
  • Odpowiedz