Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +45
Cześć, toniemy.
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
źródło: chinks
Pobierz
se_mallo +175
i co kobieca intuicja nie zadziałała? xdd cały czas mnie ciekawi skąd one ich biora jak ja takich gości nie spotykam nawet w dalszym otoczeniu xdd #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
źródło: 1000007885
Pobierz

No i głowa zajęta, czasu wolnego niewiele i ciężkie rozkminy się mnie
Nie ma to na celu Ciebie obrażać ale z takich wpisów powinieneś wyciągnąć wnioski. Co ci da to, że Cię poklepie po pleckach i powiem że łaska tu
Ostatnio zacząłem sprzątać ten bałagan dookoła ale po pewnym czasie nie mam siły. Z każdym pozbytym gratem droga do porządku bliższa. A egzystencja ludzka ponad rozmnażanie niewiele ma chyba sensu. Nie piszę tego żeby się wybielać czy coś. Po to jest mikroblog aby pisać mikroblogi
Stąd też ponad 5500 czy ile tam samobójstw.
Nawet tu jak masz rozkminę wjedzie
źródło: temp_file4994823029539045447
Pobierz