Aktywne Wpisy

HoroLive +18
Nie mam siły na narzeczona. Mieszkamy w moim mieszkaniu, gdzie ogrzewamy wodę bojlerem 50l. Miesięcznie z tego tytułu płacimy ok 350-400 zł (nie pytajcie jak, ona musi mieć wrzącą wodę). Oczywiście place ja. Zaproponowałem jej zmianę na gaz, ponieważ mamy przyłącze. Rachunki wtedy spadają 4 krotnie. Narzeczona grozi mi, że jak zrovie gaz to ona się wyprowadzi, bo gaz jest niebezpiedzny i panikuje. Ja już mam dość płacenia takich rachunków, zwłaszcza że
-Melek- +17
Czy też tak macie że książki was zanudzają?
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
I co, czujesz się lepiej jeden z drugim kopiąc leżącego? Może pogadamy o was co?
Kto wam n---------ł takich głupot że jestem pijany czy że pije.
Weź odpowiedzialność, może rozwiń co masz na myśli, bo takie czcze pierdoły każdy głupi potrafi
Z waszych mądrości wypływa jedno: umiesz liczyć licz na siebie innych
Powinieneś zostać psychoterapeuta na NFZ. Statystyki byś podbił. XD
lubię czytać historie podobne do mojej
To na początek. Jestem w trakcie procesu wizowego. mam nadzieję i chciałbym wszystko co mam zmieścić do bagażu rejestrowanego.
Jak z wizą się nie powiedzie. Zacznę i skończę zmianę ścieżki zawodowej, bo czuję sie już nieco wypalony z---------m na 3 zmiany.
@Prawdziwy_Oponiarz: Ma rację, od tego się zaczyna ''sprzątanie''. Gdybym tego nie zrobił kiedyś to dziś też bym nie miał nowego mercedesa, narzeczonej i nie znałbym osób które tylko kiedyś co najwyżej mogłem zobaczyć w teledyskach albo telewizji. @unitrax Nie rozumiem po co piszesz publicznie takie rzeczy jak i tak usuwasz
Posprzedaje graty które się da, których się nie da na złom.
Myślałem nad wyrobieniem licencji i znaku krótkofalarskiego. Za rok licze ze bede w USA planuje tam posiedziec z 12lat.
Nie wiem tylko co z mieszkaniem tu. o----ć je jak jest czy spłacić wyremontować?
Nie masz nic do dodania a chcesz sobie po kimś pojeździć to zrób rachunek sumienia. W niczym nie pomagasz, więc po prostu nie wiem co ci daje takie p---------e, lepiej się przez to czujesz czy jak?
czy ja się wybielam? w żadnym miejscu, szukam rozwiązania. Nie pomagasz to idź