Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Prawdziwy_Oponiarz: @Cztero0404 Idzcie z takimi radami do... Obecnie nie piję, ale widzę że banda mądrych inaczej wydała werdykt.
I co, czujesz się lepiej jeden z drugim kopiąc leżącego? Może pogadamy o was co?
Kto wam n---------ł takich głupot że jestem pijany czy że pije.

Weź odpowiedzialność, może rozwiń co masz na myśli, bo takie czcze pierdoły każdy głupi potrafi
Z waszych mądrości wypływa jedno: umiesz liczyć licz na siebie innych
  • Odpowiedz
@unitrax: prawda boli. Jakbyś był odpowiedzialny, to byś nie popadł w długi. Zastapileś jeden nałóg drugim, a nie rzuciłeś picie. Uzalasz się nad sobą, obwiniasz innych o własną niemoc. Jakoś ludziom, którzy posłuchali takich rad się udało wygrzebać z dołka, ale tobie wygodnie być tam gdzie jesteś i się nad sobą użalać. Nie piszę tego żeby cię dobić, tylko zmobilizować. Mnie się udało, tobie też się uda. Jest ciężko, może
  • Odpowiedz
  • 1
@Prawdziwy_Oponiarz: zacząłem wyprzedaż tych rupieci. Mam zamiar wyjechać za granicę. Tylko żyjąc w pojedynkę ciężko jest się ogarnąć. Wyjazd nic nie zmieni, zmieni się tylko miejsce. Nikogo nie obwiniam bo sami jesteśmy kowalami swojego losu. Błędnie interpretujesz to, co tutaj napisałem. Co niby mam jeszcze zrobić. Powiesić się? O jakim celu mówisz? teraz szykuję się do wyjazdu. Być może na bardzo długo. A pić nie piję bo przestałem, po tym
  • Odpowiedz
@unitrax: sam sobie ustal cel. Na początku coś małego. Uporządkowanie spraw, spłacenie długów, ogarnięcie bałaganu w mieszkaniu i utrzymanie porządku. Udowodnij samemu sobie, że jak coś postanowisz, to się nie poddasz. Zadbaj o kondycję fizyczną. Zamiast myśleć o tym jak jest źle, myśl o tym jak będzie dobrze, kiedy już osiągniesz swoje cele i o tym jakie będą następne. Skup się na sobie. Wyjedź, albo zostań. Sam mówisz że to
  • Odpowiedz
  • 0
@Prawdziwy_Oponiarz: Plan mam taki: wszystko sprzedać, bez sentymentu. nie zostawić praktycznie nic i wyjechać.
To na początek. Jestem w trakcie procesu wizowego. mam nadzieję i chciałbym wszystko co mam zmieścić do bagażu rejestrowanego.
Jak z wizą się nie powiedzie. Zacznę i skończę zmianę ścieżki zawodowej, bo czuję sie już nieco wypalony z---------m na 3 zmiany.
  • Odpowiedz
sam sobie ustal cel. Na początku coś małego. Uporządkowanie spraw, spłacenie długów, ogarnięcie bałaganu w mieszkaniu i utrzymanie porządku.

@Prawdziwy_Oponiarz: Ma rację, od tego się zaczyna ''sprzątanie''. Gdybym tego nie zrobił kiedyś to dziś też bym nie miał nowego mercedesa, narzeczonej i nie znałbym osób które tylko kiedyś co najwyżej mogłem zobaczyć w teledyskach albo telewizji. @unitrax Nie rozumiem po co piszesz publicznie takie rzeczy jak i tak usuwasz
  • Odpowiedz
@unitrax: Jesteś świadomy problemów więc pomalutku wszystko sobie ogarniesz, ogarnięcie przestrzeni w której żyjesz to świetny pierwszy krok i dobrze że to robisz, bałagan męczy bo jesteśmy przebodźcowani mimo że nie jesteśmy tego świadomi. Po troszkę małymi kroczkami i będzie git. W życiu uczuciowym też może się ułoży bo drugą połowę można w najmniej oczekiwanym momencie znaleźć, dobrze jednak mieć już wtedy pozostałe tematy ogarnięte bo związek wymaga zaangażowania. W
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404: Jestem bo mam problem i szukam kurde drogi @D00D00 nie wiem kim jesteś ale dzięki.
Posprzedaje graty które się da, których się nie da na złom.
Myślałem nad wyrobieniem licencji i znaku krótkofalarskiego. Za rok licze ze bede w USA planuje tam posiedziec z 12lat.

Nie wiem tylko co z mieszkaniem tu. o----ć je jak jest czy spłacić wyremontować?
  • Odpowiedz
@unitrax: Przemyśl jeszcze ten wyjazd do USA, jak koniecznie chcesz za granicę to może na razie UE. To dziwny kraj, obadaj sobie kanał Chrisa Bodena physicsduck, twoje klimaty a facet miał tam konkretne przejścia. Z mieszkaniem nic ci nie poradzę bo się nie znam ale osobiście wolałbym sobie zostawić jakiś kąt w razie potrzeby.
  • Odpowiedz
  • 1
@Notes: No i co takie p---------e wnosi do tematu i w czym ma mi to niby pomóc? Przylazła p----------a i poszła.
Nie masz nic do dodania a chcesz sobie po kimś pojeździć to zrób rachunek sumienia. W niczym nie pomagasz, więc po prostu nie wiem co ci daje takie p---------e, lepiej się przez to czujesz czy jak?
czy ja się wybielam? w żadnym miejscu, szukam rozwiązania. Nie pomagasz to idź
  • Odpowiedz
  • 2
@D00D00: Byłem 2 razy, uczyć ludzi obsługi wynalazku naszego działu RnD, uruchamiałem też linię produkcyjną. teraz chcę na dłużej. No i chcą mnie tam, więc chyba nie jestem pierwszym lepszym robolem. Może się uda, do tego czasu chcę uprzątnąć mieszkanie i chyba przed wyjazdem je o-------ę. Wrócić mam gdzie, bo mam drugie ;)
  • Odpowiedz