Aktywne Wpisy
mlody91pl +5
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

izimizixdd +6
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
I co, czujesz się lepiej jeden z drugim kopiąc leżącego? Może pogadamy o was co?
Kto wam n---------ł takich głupot że jestem pijany czy że pije.
Weź odpowiedzialność, może rozwiń co masz na myśli, bo takie czcze pierdoły każdy głupi potrafi
Z waszych mądrości wypływa jedno: umiesz liczyć licz na siebie innych
Powinieneś zostać psychoterapeuta na NFZ. Statystyki byś podbił. XD
lubię czytać historie podobne do mojej
To na początek. Jestem w trakcie procesu wizowego. mam nadzieję i chciałbym wszystko co mam zmieścić do bagażu rejestrowanego.
Jak z wizą się nie powiedzie. Zacznę i skończę zmianę ścieżki zawodowej, bo czuję sie już nieco wypalony z---------m na 3 zmiany.
@Prawdziwy_Oponiarz: Ma rację, od tego się zaczyna ''sprzątanie''. Gdybym tego nie zrobił kiedyś to dziś też bym nie miał nowego mercedesa, narzeczonej i nie znałbym osób które tylko kiedyś co najwyżej mogłem zobaczyć w teledyskach albo telewizji. @unitrax Nie rozumiem po co piszesz publicznie takie rzeczy jak i tak usuwasz
Posprzedaje graty które się da, których się nie da na złom.
Myślałem nad wyrobieniem licencji i znaku krótkofalarskiego. Za rok licze ze bede w USA planuje tam posiedziec z 12lat.
Nie wiem tylko co z mieszkaniem tu. o----ć je jak jest czy spłacić wyremontować?
Nie masz nic do dodania a chcesz sobie po kimś pojeździć to zrób rachunek sumienia. W niczym nie pomagasz, więc po prostu nie wiem co ci daje takie p---------e, lepiej się przez to czujesz czy jak?
czy ja się wybielam? w żadnym miejscu, szukam rozwiązania. Nie pomagasz to idź