Wpis z mikrobloga

Z wielkim opóźnieniem dodaję #pokapake (ach, ta spokojna, wspaniała, rozluźniająca i spokojna przedświąteczna atmosfera. Wspominałem już, że spokojna i bez pośpiechu? ( ͡º ͜ʖ͡º)) z tegorocznej edycji #wykopaka
Moim mikołajem okazał się @ratownik17 który z prezentami trafił świetnie, mimo (celowo) pełnego różnych lepszych i gorszych opcji opisu.

Po pierwsze i najważniejsze:
List na 2 strony ręcznego pisma, w świetnym ciepłym stylu. Dokładnie takim stylu, jak ten który sam regularnie próbuję osiągnąć, ale nie do końca mi wychodzi (umysł ścisły ¯\(ツ)/¯). Bawiłem się nawet lepiej niż powinienem, bo zapomniałem o istnieniu czegoś takiego jak opis pary. Więc w trakcie czytania zacząłem się zastanawiać czy trafiłem na mistrza osintu, czy może znajomego który pochodzi z tego samego miasta i ma to samo imię co Ratownik17 ( )

A zastanawiałem się tym bardziej z powodu zbiegów okoliczności. Część prezentów trafiła tak idealnie, że pierwszym nasuwającym się wyjaśnieniem był ktoś, kto zna mnie osobiście i ma bieżące informacje o tym co się u mnie dzieje xD
- W paczce znalazłem nowy motocykl ( ͡ ͜ʖ ͡)
Nie dość, że sam myślałem o zakupie takiej figurki po zobaczeniu jej u znajomego, to jeszcze parę tygodni wcześniej ostatecznie zrezygnowałem z zakupu pełnowymiarowej wersji już tej zimy. Teraz mam na co patrzeć pod TV i mogę sobie spokojnie czekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Następna jest figurka Saitamy, chłop już siedzi sobie na półce z kawką w ręce i... Zastępuje zbity dwa dni przed wysyłką wykopaki kubek. Kubek w kształcie właśnie pięści Saitamy, który na tejże półce zasłaniał przedłużacz.
- W paczce znalazłem też świąteczne skarpetki, które idealnie przydają się na aktualne 3 dni świąt, a co do których zastanawiałem się chwilę wcześniej czy je wyciągnę czy muszę kupić ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

A dalej są ciepła chusta (których nigdy za wiele!), ulubione cukierki (już dawno znikły xD), puzzle i plakat które świetnie wypełnią mi pozostałe czekające na zawartość antyramy w nowym mieszkaniu. I jeszcze raz, świetny list przy którego czytaniu cały czas mi się morda cieszyła ()

Wesołych Świąt!
Aramil - Z wielkim opóźnieniem dodaję #pokapake (ach, ta spokojna, wspaniała, rozluźn...

źródło: IMG_20241219_120213340(1)

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach