Aktywne Wpisy

Zmieniliśmy kolory, logo i stronę główną Gazeta.pl. Co sądzicie?

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-15 061815
Pobierz
SupreminTHC +7
#policja
Potrzebuje nazw gazet które pomogą mi nagłośnić reportaż o pobiciu przez policjantów i trochę grubsza afera. Czy ktoś wie gdzie uderzać? Zamieszany prokurator w falszowanie dowodów również. Masa świadków i wkrótce video z wyjasnieniem sprawy. Nawet jeśli będę musiał sprzedać wszystko w Polsce i wyjechać z kraju biorę to pod uwagę bo nie po to było walczone o konstytucję prze, naszych dziadków aby mogli sibie pozwalać na bicie obywateli
Potrzebuje nazw gazet które pomogą mi nagłośnić reportaż o pobiciu przez policjantów i trochę grubsza afera. Czy ktoś wie gdzie uderzać? Zamieszany prokurator w falszowanie dowodów również. Masa świadków i wkrótce video z wyjasnieniem sprawy. Nawet jeśli będę musiał sprzedać wszystko w Polsce i wyjechać z kraju biorę to pod uwagę bo nie po to było walczone o konstytucję prze, naszych dziadków aby mogli sibie pozwalać na bicie obywateli
mam pytanie, spotykam sie teraz z dziewczyna nie mamy oficjalnego zwiazku, ale mowimy do siebie w wiadomosciach misiu, kochanie itd. spotykamy sie na s--s spedzamy czas, teraz zaczalem pisac z inna dziewczyna na #tinder i jest lepsza , wolalbym z tą sie spotykać i sobie ukladac zycie. Jak to zrobic ze smakiem? Boje sie ze ta pierwsza wysle wiadomosci co pisalismy przez te 3 msce tej drugiej. Mozna by bylo powiedziec tej pierwszej ze koncze relacje i tyle. Tylko mam takie lęki ze ona moze po roku np. wystalkowac ta dupe i do niej napisac. Ale ja dopiero sie poznaje z ta drugą, wiec nawet nie wiadodmo czy to wyjdzie. Jak to najlepiej zrobic?
Mysle żeby w nocy wziąć telefon jej jak będziemy spali, i usunac wszystkie konwersacje i historie czatów.
#badoo #zwiazki #s--s #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #przegrywpo30tce #mirkokoksy #milosc #medycyna #randkujzwykopem #divyzwykopem #psychologia #psychiatria
źródło: b2301b481b4df006b621197cbdf81054cc226a7fc293f07d6fdb08c59233fada
Pobierzźródło: temp_file4651174701091578197
Pobierz@adreno420: Dalej qrva już nie czytałem
Kibicujemy więc wszyscy by drama wybuchła.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W sumie to dobrze pokazuje jakim bez sensem jest ta apka- niby z kimś kręcisz ale i tak każdy na boku szuka kogoś lepszego:D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu