Wpis z mikrobloga

Cześć,

mam pytanie, spotykam sie teraz z dziewczyna nie mamy oficjalnego zwiazku, ale mowimy do siebie w wiadomosciach misiu, kochanie itd. spotykamy sie na s--s spedzamy czas, teraz zaczalem pisac z inna dziewczyna na #tinder i jest lepsza , wolalbym z tą sie spotykać i sobie ukladac zycie. Jak to zrobic ze smakiem? Boje sie ze ta pierwsza wysle wiadomosci co pisalismy przez te 3 msce tej drugiej. Mozna by bylo powiedziec tej pierwszej ze koncze relacje i tyle. Tylko mam takie lęki ze ona moze po roku np. wystalkowac ta dupe i do niej napisac. Ale ja dopiero sie poznaje z ta drugą, wiec nawet nie wiadodmo czy to wyjdzie. Jak to najlepiej zrobic?

Mysle żeby w nocy wziąć telefon jej jak będziemy spali, i usunac wszystkie konwersacje i historie czatów.

#badoo #zwiazki #s--s #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw #przegrywpo30tce #mirkokoksy #milosc #medycyna #randkujzwykopem #divyzwykopem #psychologia #psychiatria
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Tupolej154 jak k----m ? Znam dupe 3 msce i nie jestem w oficjalnym zwiazku, ruchamy się i mówimy do siebie misiu moze ona liczy na coś więcej, szukam lepszej opcji po prostu
  • Odpowiedz
@adreno420: Jeśli by to była "czysta" relacja typu spotykamy się, ale nie jesteśmy w związku, to byś się nie bał. Boisz się, bo myślisz, że ta pierwsza uważa, że jesteście w związku. Do tego stopnia, że boisz się, że po roku od rozstania wyśle jakieś tam screeny, co jest w sumie zabawne, bo mało kto takie rzeczy robi xDDD

Kibicujemy więc wszyscy by drama wybuchła.
  • Odpowiedz
@adreno420: No ale kiedy się jest w oficjalnym związku? Jak sie zmieni status na fb ? chciałbyś jakby ta z którą teraz piszesz na boku znalazła sobie innego , lepszego?
W sumie to dobrze pokazuje jakim bez sensem jest ta apka- niby z kimś kręcisz ale i tak każdy na boku szuka kogoś lepszego:D
  • Odpowiedz