Wpis z mikrobloga

przeciez wykopki beke cisna, odpisujesz na mem.

@Pasterz30: 8 lat mam tu konto i za dobrze znam "męski" kwik wykopowych s----------w. Najlepiej widać to po tych ciołkach co wrzucają profile kobiet z Tindera i kwiczą jak zarzynane prosiaki bo kobieta śmie mieć wymagania. Dobrze, że mam 4 z przodu w moim pokoleniu są jeszcze mężczyźni a nie kwiczące o wszystko płatki śniegu z doczepionym ujem współczuję młodym kobietom i nie
  • Odpowiedz
ale baba ta sama więc twój argument jest inwalidą.

@realizta no widzisz wy nawet nie umiecie tego rozważyć szerzej tylko ograniczając się do tego jednego jedynego obrazka.
  • Odpowiedz
@Pendulum1337 ona jest fajna w tym i tym wydaniu na tych zdjęciach pod względem wizualnym ale...ogladajac z Nia wywiady czy słuchaj c co mówi balbym się z taka osoba zwiazac na maksa bo jest przezajebista i nie mogę się zdecydowac czy tylko jako najlepsza kumpela czy material na zone której nie opuscisz aż do smierci, albo się pozabijacie jak w wojnie panstwa rose
  • Odpowiedz
mnie to zawsze zastanawia, że faceci widzą jakieś zdjęcie i zero analizy, że to przecież inne światło, poza, obiektyw, parametry, retusz i inne tylko jest ładna/brzydka i ch j.

@WielkiNos: Mnie bardziej bawi to, że niektórzy nie rozumieją iż jednak czas też upływa i zazwyczaj jeśli twoja dziewczyna jest twoją żoną to proces który trwa kilka lat. Poza tym też niektórzy za bardzo nie ogarniają, że nawet te gwiazdy wszystkie/popularne
  • Odpowiedz
mnie to zawsze zastanawia, że faceci widzą jakieś zdjęcie i zero analizy, że to przecież inne światło, poza, obiektyw, parametry, retusz i inne tylko jest ładna/brzydka i ch j.

@WielkiNos:

to raz, po drugie te ciołki myślą, że kobieta ma czas codziennie odwalać się jak szczur na otwarcie kanału xd

Ponadto zero refleksji co kobieta sobą reprezentuje, jaką jest osobą - miłą, opiekuńczą. Tylko jak te jeb... małpy eeeeeaaaaa... a ona wygląda
  • Odpowiedz
ale już jak codziennie na wykopie dotyczy to kobiet to wam nie przeszkadza?

@WielkiNos: może za mało zacytowałem xD nie chodziło mi o płeć, tylko o to że wszystkich wrzucasz do jednego wora
  • Odpowiedz