Aktywne Wpisy

Adolf_hit_her +930
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Miguelos +52
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w latach około 2013 - 2015 było PEŁNO kobiet w wieku mniej więcej 18 do 25 lat które ważyły mniej niż 50 kg a teraz ze świecą takiej szukać? Czy to po prostu kwestia wszechobecnego wmawiania body positive (czytaj: wp*erdalanie żarcia i bycie grubasem jest dobre)? Takich ślicznych chudzinek o nogach niczym zapałki było pełno, dosłownie na każdym rogu. Teraz znaleźć jakąś poniżej 60 kg to cud

źródło: fsdsfsdfs
Pobierz
w tę switeczną środę nadchodzę z lokalnym # rozdajo.
Specjalnie nie taguje tego poprawnie aby trafiło to szczegolnie do ludzi z #bydgoszcz oraz okolic. Toruń też, a niech bedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania dwa bilety na operę "Wesele Figara".
Zasady: dajesz plusa i komentarz. Komentarz z największą ilością plusów wygrywa.
Gramy do jutra aż wstanę i zjem śniadanko. Potem kawusia oczywiście. Prawdopodobnie około południa.
Wesołych!
Oczywiście fanatyków patostreamow wykluczam, zielonki również papa.
źródło: temp_file4263936757864345077
PobierzBTW "Wesele Figara" to historia skomplikowanej, wielopoziomowej intrygi, w wyniku której hrabia został tak skołowany, że przez pomyłkę przespał się z własną żoną.
Oj uzależnia i to bardzo.
Ale dzięki za mały spoiler o którym nie pomyślałem :)
"Najsłynniejsza aria z Wesela Figara", "Largo al Factotum", czyli ta, w której śpiewak powtarza "Figaro, Figaro, Figaro", nie pochodzi z "Wesela Figara", tylko z "Cyrulika Sewilskiego". :)
źródło: 1000029769
PobierzChapeau bas 😀
źródło: 1000006332
Pobierzźródło: temp_file2563895401797966131
Pobierzźródło: temp_file685125646589831225
PobierzWygrał @krzesimir (Napisz do mnie w wolnej chwili w celu ustalenia czasu, miejsca lub sposobu odebrania biletów)
Reszty nie wołam aby ich nie denerwować :)
Na Wielkanoc powinno być kolejne rozdajo, jeśli dożyje oczywiście. Wesołych!