Wpis z mikrobloga

Wczoraj poszedłem na rodzinne krótkie spotkanie wigilijne. Podczas rozmowy jedna kuzynka zaczęła się żalić, że nie radzi sobie na studiach i chłopak ją ostatnio wykorzystał i zostawił, potem zaczęła płakać i nagle wszyscy zaczęli się nad nią rozczulać.
Jak to zobaczyłem to powiedziałem im, że szkoda iż tak mi nie współczuli jak próbowałem się 3 razy zabić i nie miałem gdzie mieszkać, nie wspomnę, że nigdy nawet nikt mnie nie przytulił. Nastała cisza i rzucili tylko na mnie nienawistne spojrzenie. Potem wyszedłem. No cóż, to jest chyba ta natura

#przegryw #swieta #pieklomezczyzn
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LePetit2197 3 razy próbowałeś się zabić? Co za k---a atencjusz, jeszcze przy Wigilii o tym p------i i robi przedstawienie. Teraz na wykop przyszedł się pochwalić, chyba byś się zesrał gdybyś przez jeden dzień nie opowiedział komuś, jakim jesteś meczennikiem xD problemy innych ludzi się nie liczą bo ty jesteś najważniejszy i musisz psuć rodzinie święta, jak nastolatka z borderem
  • Odpowiedz
@LePetit2197 zazdroszczę rodziny, chciałabym aby ktoś mnie pocieszał gdy płaczę a nie darł się „masz co sama chciałaś najwyraźniej tak lubisz to twoja wina” cóż… nie wszystkie różowe mają wsparcie, może ta kuzynka jest bardzo atrakcyjna?
  • Odpowiedz
@LePetit2197: W-----ł z d--y o swoich próbach samobójczych. Wstał i poszedł. Jest z siebie dumny, że r------ł rodzinną wigilię. Tak trzymaj, ludzie uwielbiają takich jak ty. Twoja kuzynka też rewelacyjna, przy wigilii nic tylko słuchać łzawych historii.
  • Odpowiedz
  • 4
@Chad30 Niektórzy o nich wiedzieli, ale ani razu nie usłyszałem słowa wsparcia. Po prostu mi chodziło o sam fakt, że nikt się tym nie zainteresował. Nie wyszedłem od razu, dokończyłem kolację i wyszedłem później. Żadnej wigilii nie zepsułem, prędzej zrobiła to ta kuzynka
  • Odpowiedz