Aktywne Wpisy

A teraz wyobraźcie sobie co by się stało, jakby ten prawicowy oszołom z UW, zamiast siekiery, miał łatwy dostęp do artylerii rakietowej wysokiej mobilności M142 HIMARS
#uw #warszawa #kontrolabroni #uniwersytetwarszawski #bron
#uw #warszawa #kontrolabroni #uniwersytetwarszawski #bron

źródło: 1-14th_FAR_conducts_HIRAIN_exercise_as_part_of_DEFENDER-Europe_22_DVIDS7232028
Pobierz
Filmik z jakiejś sali jak chyba wykładowcy nagrywają i dyskutują czy ja patroszy czy nie to jest przegięcie. Nie mogli wiedzieć czy ją ostatecznie zabił, czy ona w ogóle jeszcze żyje czy jest martwa, ale widzieli, że wyciąga jej jelita na wierzch i NIE ZROBILI NIC. Nikt nie dzwoni po pomoc, nic nie próbuje na niego nawet krzyczeć. Stoją , ogladaja sobie, komentują, robią foty jak w jakimś zoo.
On na tym
On na tym
- Uczelnia
- Pracodawca
- Rodzice
?
Nic nie zmieniło się od 2 lat w stosunku pracy / uczelni, a wczoraj dostałem informację, że nie mam ubezpieczenia mimo, że w tym i poprzednim roku byłem u lekarza i było w porządku..
#zdrowie #nfz #lekarz
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-25 o 11.04.09
PobierzNajprościej na ten moment będzie jak dopiszę się do rodzica i problem z głowy :)
Dziękuję za pomoc :)
żeby dopisać się u rodzica mogą chcieć zaświadczenie z uczelni
a uczelnia ma obowiazek Cię zgłosić do ubezpieczenia wypełnienie jednego kwitku w sekretariacie
tak jbc ( ͡° ͜ʖ ͡°)