Wpis z mikrobloga

Petru, któremu zarzucano, że chce kazać innym pracować, a sam do pracy nie pójdzie, poszedł pracować na kasie w Biedronce.

Kto jest najbardziej oburzony?
Nieskalani pracą wyborcy partii, której liderzy brzydzą się pracy.

#bekazkonfederacji #polityka
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niebadzsmokiem: To, co umyka, to to, że ten cały happening polityczny pod hasłem "praca w Wigilię to czysta przyjemność dla każdego!" to mógł zrobić tylko dlatego, że w swojej głównej pracy (poseł) miał wolną Wigilię.

A to, że wpadnie jeden dzień, spędzi połowę dnia na udzielaniu wywiadów i nie zazna dobrodziejstwa beznadziejnego grafiku, kwartalnego okresu równoważnego okresu pracy, roszczeniowych klientów traktujących pracowników jak g---o -- to już wiele osób zauważyło,
  • Odpowiedz
  • 1
@Polinik rolę się rozpisaleś czemu to źle że tam poszedł pracować i jaka to szopka. A teraz powiedz mi, co byś się naprodukował, jakby on tam nie poszedł pracować w wigilię po tych wszystkich zarzutach w jego stronę. I przy okazji powiedz mi co Ty bys zrobił nas jego miejscu. Poszedłbyś pracować, czy byś nie poszedł? I jeszcze jakbyś chciał napisać że nie robiłbyś szopki. Jesteś pewien, że żaden dziennikarz by
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem:
Ale nieskładna ściana tekstu. XD

co byś się naprodukował, jakby on tam nie poszedł pracować w wigilię po tych wszystkich zarzutach w jego stronę

Ktoś go zmuszał do pracy w Wigilię? Bo na moje to on sam postanowił cały happening odwalić, korzystając ze swojego dnia wolnego
  • Odpowiedz
  • 1
@Polinik czy ktoś go zmuszał? No niby nie. Tylko że była a wcześniej masa pierdziele nią, że jak taki mądry, to niech sam idzie do pracy. To poszedł. To teraz fala krytyki i hejty, że poszedł się specjalnie lansować. To co miał niby zrobić. Sam za gościem ogólnie nie przepadam, ale bez przesady.
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem: jakby poszedł pracować jak "normalny" pracownik tego przybytku przez cały tydzień poprzedzający święta - to być może by coś udowodnił. A tak to tylko pajacerka pod publiczkę dla takich jak wy.
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem dla idiotow i tak byłoby źle i niedobrze, a jak poszedł to i tak hurr durr czemu się lansował, powinien nagrać wszystko z telefonu i wrzucić z vloga.
Nie ma nawet co czytać tych wysrywow. Wyborcy konfederacji to idioci i mówię to jako dawny korwinista
  • Odpowiedz
  • 3
@Niebadzsmokiem: parę miesięcy temu wykańczałem mieszkanie i po pierwszym dniu szpachlowania stwierdziłem, że fajna odskocznia od pracy za biurkiem i mógłbym tak pracować. Po tygodniu miałem już dość i z radością wróciłem za biurko. Mam nadzieję, że nie muszę tłumaczyć analogii do tego stuntu pr-owego w wykonaniu Petru.
  • Odpowiedz
  • 5
@pearl0 jak chcesz sprawić aby polityk, czy inna znana osoba poszła do takiej publicznej pracy i przeszło to zupełnie bez echa? Zamknąć wszystkich dziennikarzy w domach i zakazać im wychodzenia? I wszystkich ludzi dla pewności? Bo kilku mirków też wrzucało jakieś fotki z Petru na kasie.
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem wyruchał memcela na wizji do tego stopnia aż ten zaczął cytować scenariusz z chłopaki nie płaczą, a potem jak gdyby nigdy nic idzie piec bagietki w biedrze? za kogo Swetru sie uważa?
  • Odpowiedz