Aktywne Wpisy

BONAMERA +1183
SmokStarodawny +12
k---a serio? xd no jak dla mnie to on stoi perfidnie przed przejściem dla pieszych, odwrócony do niego twarzą, jeszcze łapie kontakt wzrokowy z kierowcą, także chyba każdy jeden kierowca będzie myślał, że jegomość ma zamiar przejścia przez nie XD
#prawojazdy
#prawojazdy
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-09 133904
Pobierz

#polityka
źródło: 24c24068
PobierzTylko że Petru sobie wsiądzie w samochód o tej godzinie, podjedzie do domu, wykąpie się, kimnie i o 17.00 zasiądzie wesoły do stołu. A kto miał rodzinę (matka, ojciec, rodzeństwo), którzy w ten
Ludzie, którzy pracują na kasie często robią to z braku innych możliwości. Ze względu na koleje życiowe często nie mają komfortu szybkiej zmiany zawodu, są słabo opłacani, a praca w handlu wymaga nieregularnych godzin pracy, nadgodzin, niestabilnych umów, z-----------a wiele godzin przez przerwy na siku, gonienia targetów sprzedażowych i płaszczenia się przed menedżerem.
Tym ludziom pan Petru chce z-----ć wolne niedziele i blokuje wolną
Dla mnie no to pozytywnie że jakiś polityk aby udowodnić swoje rację zrobił coś takiego. Wiadomo, że to nie to samo jakby tak pracował rok czy dłużej, bez wywiadów i kamer, ale też nie kojarzę aby inni politycy zrobili coś podobnego. A przeniesienie worka z cementem do zdjęcia czy pozowanie przy
@Dawul: Spora część osób mówiła też, aby włożył sobie palec w dupę. Kiedy happening?
@dr_papieros: w którym miejscu?
o czym ty k---a gadasz
https://plejada.pl/newsy/slawomir-mentzen-mowi-o-zarobkach-w-sejmie-nie-stac-mnie/fp3hk0q
@dr_papieros: właściwie to dał argument. Nawet pracując raz w roku zrobił przerób 10x mniejszy niż zwykły pracownik