Aktywne Wpisy

alverini +535
A wy co przegrywy? Macie też złą nazwę CV? Anetka z HR nawet CV nie otworzy bo jej się nazwa nie podoba xD chvj z doświadczeniem, liczy się nazwa pliku xD
#pracbaza
#pracbaza

źródło: temp_file1214813853963145216
Pobierz
synadama +18
#psychologia #logikaniebieskichpaskow
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?

źródło: temp_file8191004354123073683
Pobierz
Na Wspólnej wszyscy mają eleganckie ciuchy, wszystko świeże, nieznoszone i z witryn sklepów w galeriach. A ich wszystkie pokoje są modnie umeblowane z katalogu Black Red White. Nie ma żadnej szafki z d--y w jakimś pokoju mlodszego dziecka. A samochody mają ładny lakier i są młode.
Przeciętne rodziny w Polsce tak nie
Taki poziom życia w 2010 jaki był ukazany w tym serialu to była zwykła klasa średnia w PL
Musiałbyś zarabiać dobrze powyżej 50k netto xD
Ja też miałbym Astona Martina, ale nie potrzebuję
Natomiast rodzinka.pl bardzo spoko pokazywała życie polskiej klasy średniej. Ja tam żadnego dysonansu nie miałem ( poza absurdalnym lokowaniem każdego możliwego produktu ). Ja wiem, że większość Polski nie dorastała w takich domach ale na prawdę to nie jest żaden kosmos. I to też
Ale generalnie wiem, że jestem w bańce. Jak przeniosłem się do liceum do szkoły publicznej to byłem drugim "najbogatszym" dzieciakiem w klasie. Jak na tamte czasy to był faktycznie fart.