Wpis z mikrobloga

Brat z żoną przyjechał na święta i zamiast oglądać #kevin to podłączył pendrive'a z filmem ze ślubu, który odbył się 3 miesiące temu, więc poszedłem do innego pokoju i się zamknąłem i sam oglądam.
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SzybkiBLN: Przypomniałeś mi brata który jak przyjeżdżał to puszczał na telewizorze 100 zdjęć z ostatniej wycieczki. Nie wiem dlaczego ludzie to robią innym ludziom.
  • Odpowiedz
@SzybkiBLN trochę źle może to być odebrane przez nich. Oglądanie ich wesela za zamkniętymi drzwiami może przynieść wiele dziwnych myśli do głowy… zwłaszcza szwagierce
  • Odpowiedz
@SzybkiBLN: we wrześniu byłem na jakichś urodzinach psiapsi od żony i niestety też nas postanowiła trochę pokatować filmikami z jej wesela. I nie żeby puszczała jakieś "best of", gdzieeee tam. Puszczała pełne wersje i myślała, że będziemy tam godzinami siedzieć i to oglądać. Ja spasowałem po 5 minutach, jej mąż się n---------ł i poszedł spać, 3 inne laski wytrzymały 25 min.

Kuźwa co trzeba mieć w głowie, żeby innym ludziom
  • Odpowiedz
@SzybkiBLN: I dobrze. Jak brat żony wziął ślub to szurzyna (szwagrowa) czyli jego żona spamowała ciągłym odpalaniem filmu z wesela aż do pożygu. Co z tego że żarli się w zaciszu domowym. Ale na zewnątrz trzeba było na pokaz puszczać wesele za dobrych, mocnych kilkadziesiąt K (stać ich było, bo żyli jak zwykle na kredyt xD)
  • Odpowiedz