Wpis z mikrobloga

Ale doją, ale doją z marki. Jednakże tutaj akurat może coś z tego wyjść. W międzyczasie dookoła najlepszego serialu ever (wg niektórych) czyli #lost d--a cicho. Nie wierzę, że ktoś przez te lata nie chciał tego zrebootować, albo zrobić cokolwiek z tym serialem, ale końcówka tak zniszczyła temat, że nie da się z tego już nic zrobić xD

A najlepsze to, że Dexter też miał kiepski koniec.

#seriale #dexter
Mega_Smieszek - Ale doją, ale doją z marki. Jednakże tutaj akurat może coś z tego wyj...

źródło: temp_file878369180352245241

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mega_Smieszek muszę się kiedyś w końcu zabrać za ten serial. Kiedy go reklamowali w telewizji i był w peaku oglądalności to nikt z mojego otoczenia o nim nie rozmawiał, co wydawało mi się dziwne. Chyba bardziej w USA był popularny.
  • Odpowiedz
  • 0
@Borealny eee kiedyś była wielka trójca seriali poza HBO, tj. Lost, Prison Break i Dexter. W moim otoczeniu każdy wiedział o Dexterze. Sezon 1 fajny, ale drugi tak j----y trzymał w nerwach :D A później raz lepiej, raz gorzej
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Akurat jestem w trakcie oglądania po raz pierwszy Dextera, właśnie ten sezon oglądam z motywem tego trójkowego zabójcy ze zdjęcia. Jeden z ciekawszych seriali, trzyma w napięciu i mocno wciąga widza. Tego się nie da oglądać po jednym odcinku na raz :) Dziwię się, że wcześniej nie natrafiłem na ten serial, może dlatego że zwykle nie przepadam za kryminałami i filmami czysto sensacyjnymi, więc pomijałem przy propozycjach. Ale Dexter
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek u mnie wszyscy rozmawiali o tej trójcy ;). Ja kocham dextera, obok Lost to moja pozycja z topki wszystkich seriali właśnie. Zacząłem przedwczoraj oglądać prequel dextera. @Squatlifter ale ci zazdroszczę! Sezon z trójkowym oglądałem trzy razy, moim zdaniem najlepszy, a zakończenie roz-pier-da-la łeb.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek no nie wiem szczerze mówiąc, fenomen Dextera polegał na tym że mimo że był on seryjnym mordercą dzięki jego pobudkom mógł być traktowany jak postać w 100% pozytywna, więc budził sympatię widza

Trójkowy to z kolei absolutnie obrzydliwy typ mordujący przypadkowe dzieci i kobiety, jako antagonista był genialny ale nie widzę go jako protagonisty.
  • Odpowiedz