Aktywne Wpisy

Anonek463 +103
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
źródło: 1000006702
Pobierz@BKZGlamrap: ( ಠ_ಠ)
next season was Uncle Ass
I on tak z przerwami co najmniej od 2021 roku. Wielbi mlmowców, gardzi etatem, daje 300 złotych minimalnej kwoty wsparcia na buycoffee i mówi, że biznesy online są najlepsze. Wszystko na serio.
Jako iż Sebastian na ostatnim lajvie zachęcał do skorzystania z mentoringu 1v1, postanowiłem zdobyć trochę wartości (wartość ≠ wiedza/cena).
Skierowałem się więc do źródła, żeby podpytać o ewentualną usługę. Liczyłem na krótkie wprowadzenie, być może jakiś krótki plan/opis, tego czego będę mógł
@Donlipao: Chory na wory