Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daro1 przecież chat gpt pisze w tak charakterystyczny, bezpłciowy sposób, że na to tym bardziej, żadna nie poleci. znacznie lepiej dla chłopa wyjdzie bycie autentycznym. ale tinder, to ogólnie słabe miejsce do szukania partnerki na stałe. mogę chłopu na pv podesłać, moją pracę licencjacką, na temat dlaczego szukanie, przez mężczyznę partnerki na tinderze, jest rzadko skuteczne. (w pracy zawarte są badania ekspertów, statystyki, ankiety itp. to wszystko poparte, wiedzą naukową).
  • Odpowiedz
@daro1

Perfekcyjnie dostosowane AI powinno odpowiedzieć na tego prompta, że żaden tekst nie ma tu większego znaczenia, po czym poprosić o wysłanie zdjęć użytkownika, które po nadesłaniu przerobiłoby, tak, żeby wyglądał na nich jak chad, a na koniec dodać, że teraz zadziała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@daro1: To jest tak jakbyś zabierał się do wyciągania wody ze studni za pomocą widelca - niby można ale to tak nie działa, poza tym, że wychodzi się na debila ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@daro1: jeśli nie napisała pierwsza to isover, ale jeśli się uprzesz i zrobisz w wiadomosciach poczwórne salto do tyłu zakonczone lądowaniem telemarkiem to być może da ci szansę i zaprosi do friendzonu
  • Odpowiedz
  • 0
@smutna_raszpla: Zakładam że chodzi o zainteresowanie sobą kompletnie nieznajomej osoby. Co pewnie mam napisać od razu z grubej rury że chcę się z nią spotkać i umówić na randkę, będąc przy tym autentycznym?
  • Odpowiedz