Aktywne Wpisy

Telgar +19
Korzystając z wolnego dnia od pracy, chciałem nieco ogarnąć samochód... Wyszło średnio (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#zalesie #motoryzacja #szczecin
#zalesie #motoryzacja #szczecin
źródło: PXL_20251210_112741690.MP
Pobierz
gonzo91 +182

Dziś przyszla paka od @KowaziS_ i szczerze jestem zaskoczony jak można tak niesamowicie sprecyzować prezenty, które otrzymałem.
Kalendarz super, przyda się tym bardziej, że jestem fanem murali, jeden z najostrzejszych sosów świata jeszcze dziś będzie probowany ( ͡º ͜ʖ͡º) piwko jedno dla kurażu też otworze dziś, chatę Hagrida ogarnę też jak najszybciej mogę, a mapka zdrapka na lodówkę zawiśnie jak zrobię porządek z magnesami. Słodycze, przyprawy i inne bajery również trafione w gust bo wszystko co tam jest to naprawdę lubię bądź chętnie skosztuje jak to coś do jajek XD.
No i oczywiście prezenty dla Lola jak widać zostały przejęte (。◕‿‿◕。)
Mirku bawię się z tego co pamiętam od początku w wykopake a wcześniej wykopoczte i co paczka to wyższy poziom, który dla mnie nawet nie mógł się przyśnić.
List! Zapomniałbym o liście. Nie dość, że napisany odręcznie (ładne pismo a tak się bałeś) to naprawdę znakomicie się go czytało i nie raz do niego wrócę. Obyś zdobył wszystkie góry jakie sobie wymarzysz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuję jeszcze raz za piękna paczkę I życzę wesołych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia I szczęśliwego Nowego Roku( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Organizatorom również gratuluję kolejnej edycji @wykoPAKA #wykopaka #pokapake #pokazpake
Pieska pogłaskaj za uszkiem ode mnie
Niestety w złym momencie dodałem wpis i pewnie mało będzie plusów a taka gigachadowapaka Zasługuje na jak najwięcej ;)
Wesołych wszystkim
źródło: temp_file7721666813544945903
Pobierzźródło: temp_file8512091675031945427
Pobierzźródło: temp_file1076028221550726159
Pobierz