Aktywne Wpisy

kutang__pan +794
Lokalni glazurnicy chcieli 12,5k za robocizne - sam robilem po robocie.

źródło: 6roHBCXHfm4sZzu1nn9z9iQOkYYGVHL7
Pobierz
#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.
Elo,
Jestem na półmetku radio/chemio terapii. Osoby lekarskie z radio i chemii nie mają zarzutów do wyników krwi, kontynuujemy jak dotychczas.
Samopoczucie jest jakie było, jedynie lekko niedobrze czasem się robi (ale bez rzygania), apetyt jest.

źródło: PXL_20250326_065310871.MP
Pobierz
Pytanie brzmi: co mogę teraz z tym zrobić? Czy ten pufas pleśniobójczy załatwi sprawę czy trzeba ingerować głębiej? Nie wiem kiedy się to pojawiło, dziś zauważyłem trochę kółek 5-10mm. Tynki nie wyschły jeszcze, zwłaszcza na nadprożach.
#budownictwo #budujzwykopem #tynki
1. Wystarczy Pufas.
2. Przetrzyj nadproża papierem ściernym.
Grzib się nie bierze z nikąd jak grzejesz i suszysz
A jak nie to sam go zaprosiłeś
@hrabia_ponimirski: Mogę wstawić jakiś grzejnik elektryczny i przysłaniać otwory drzwiowe, żeby konkretne pomieszczenie trochę dogrzać i potem przewietrzyć. Nie wiem czy to zadziała w salonie, który z kuchnią jest dość duży + ma przejście do korytarza. Czyt. duża kubatura, a grzejnik nie ma wielkiej mocy jednak.
Nie mam możliwości włączenia ogrzewania tego docelowego.
Ja znalazłem na olx typka co wynajmował za 40zł na dobę, taki z baniakiem 6l, trzeba było 3-4 razy dziennie opróżniać
@Catmmando: lepiej węża podpiąć i do kanalizy