Aktywne Wpisy
Septinsular-Emperor +106
W Polsce mamy jedne z najbardziej sfeminizowanych państw i społeczeństw na świecie, więc nie ma się co dziwić, że mamy jednocześnie najniższy współczynnik dzietności w Europie(nie liczę ogarniętej wojną Ukrainy i mikroskopijnej Malty). Do tego należy oczywiście dodać nienawiść p0lek do polskich mężczyzn, wypinanie się p0lek przed murzynami na masową skalę i pare innych czynników.
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na

oficjalniemartwa +314
Śmieszne, że amerykanie nazywają dzieci np. Dakota albo Montana. To tak jakby w Polsce ktoś nazwał dziecko Świętokrzyskie albo Wielkopolskie.
-Chodzi mi o długość rękawów by sięgały prawie do łokcia, a nie kończyły się w 1/3 bicepsa.
-Dół koszulki fajnie jakby lekko opinał brzuch podkreślając sylwetkę na dole.
-Jakościowo coś "grubszego" nie szmata do podłogi do wyrzucenia po 2 praniach
-Wzór to najlepiej Basic, ale dostosuje się w ostateczności, byle tylko nie było to logo jakiegoś guessa czy innego hilfigera na całą klatkę, bo nie chce wyglądać jak Cygan na dyskotece.
Ogólnie wszystko oprócz 2 punktu spełniają basici z H&M za 40zl, ale wyglądam w nich jak worek po ziemniakach wielokrotnego użytku. Więc szukam czegoś innego.
#modameska #moda #looksmaxing