Aktywne Wpisy

hrumque +139
#yanosik koniec. Odinstalować trzeba.
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś
To jest przegięcie
Nie dość, że spam ciągle "postaw nam kawę lub włącz subskrypcje", to jeszcze nonstop rozładowuje mi baterie w telefonie. W nocy, nie w aucie, nie w ruchu, Yanosik APK wyłączone, wszystkie uprawnienia do samo-uruchamiania się pozbierane... A rano sprawdzam czemu pusta bateria? Janosik w tle wpierdziela. Dlaczego był uruchomiony? Ja go na 100% nie uruchamiałem, ostatnie 2 tygodnie to już nonstop tylko "wymuś

źródło: temp_file328270129226359409
Pobierz
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek
Nie bądźcie jak ja. Zepsujecie sobie życie.
Chodzę do pracy, po pracy od razu do domu, ona nie chodzi bo siedzi z dzieckiem i tak się umówiliśmy.
Już nie mam kolegów, bo nie wychodzę, bo w weekendy przejmuje dziecko, by mama odetchnęła.
Ogarniam "męskie" sprawy czyli kucie betonu jak pęknie PEX, buduję meble, koszę trawę, przycinam drzewka, ogarniam kominek
Rysiek petru to naprawde zabawny gość. Ogólnie typ był nikim, w------y z własnej partii (#pdk), zasadniczo nielubiany, cham i bufon. No nic ciepłego o nim nie dało się powiedzieć.
Ale mimo wszystko to wystarczyło żeby ZAORAĆ prezesa partii konfederacja, sławomira mentzena. Petru ZGWAŁCIŁ INTELEKTUALNIE sławka, MOCNO ZMASAKROWAŁ a na koniec ZDOMINOWAŁ MENTALNIE na spędzie jego własnej partii xDD
Chłop nie wiedział co sie dzieje, zaczął cytować jakieś teksty z komedii, prawie sie rozpłakał. A Rysiek tam tylko stał i patrzył na obraz nędzy i rozpaczy, na tego pseudodoktorka który nie ogarnia podstawowych terminów ekonomicznych jak np podatek VAT.
Powiedzcie kim trzeba być żeby zostać R--------M POLEMICZNIE przez rysia, no k---a kim xD
I teraz każdy konfiarz jak pies pawłowa szczeka na rysia bo pamięta jak jego lider został EKONOMICZNIE SKOMPROMITOWANY.
źródło: slawomir-mentzen-i-ryszard-petru-na-wiecu-konfederacji-w-poznaniu-15092023
PobierzPiję tu do wyśmiewania się z Petru, Tobą na pewno by wytarł podłogę
@Filjan: oczywiście że kozak, jak on robił w banku światowym to mentzen j---ł na zmywaku w uk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Filjan: politycznie chłop był nikim, jego partia upadła a on sam z pierwszej ligi wrócił do jakiejś okręgówki. PL2050 to go wrzuciło na listy chyba jedynie z braku laku.
Nie do końca. Petru mniej więcej od słynnej debaty w RMF starał się dostać na jakąś listę partyjną lub zdobyć poparcie w ramach paktu senackiego. Trzecia Droga jako jedyna z dzisiejszej koalicji jakkolwiek kontrowała gospodarczo Konfederację, więc był wartością dodaną w tej kwestii. A PSL w rewanżu zamiast Petru wziął na listy Dziambora.
No i też trochę sypnął na
Piękny wpis na temat Suabka aspergera
@jozef-dzierzynski: P2050 wrzuciło go na listy bo ludzie bardzo chcą jakiejkolwiek centrowej liberalno-wolnościowej ekonomicznej i światopoglądowej konkurencji dla tego p--------o, nieśmiesznego kabaretu zwanego konfederacją.
Zdziwiłbyś się ilu byłych kuców i 'antytuskowców' zgarnia Rysiek którego nienawidzi się za to że się przejęzyczył pierdyliard lat temu, albo że nie jest w stanie gadać ładnych populizmów jak Memcuś. To od zawsze był
@Filjan: problem ryśka jest taki że o ile ma wiedze to trudno się z nim rozmawia. Był niedawno taki wywiad z nim gdzie zachowywał się jak ostatni bufon i prostak, i nie pierwszy raz.
@Filjan: to tylko taka troche beka, bo każdy kto chociaż troche interesuje sie polską sceną polityczną ten orientuje się mniej więcej w portfolio Petru i stanowiskach jakie piastował. Po drugiej stronie jest memcel, jakiś randomowy prawnik który został wciągnięty do polityki przez korwina, kreuje sie na jakiegoś internetowego influencera, a wystarczy
@Filjan Zwłaszcza jak ostatnio przekonywał, że zamknięcie sklepów w wigilię spowoduje spadek PKB o 1/365 xd
Ale tak serio, to skąd ta opinia o nim, jako wybitnym ekonomiscie? Czym się zasłużył? O jakie publikacje chodzi?
@jozef-dzierzynski: dostał dobre miejsce na liście. A wcześniej nie był nikim, tylko nie był obyty medialnie i strzelał freudowskimi pomyłkami, co mu wybaczam bo też tak mam. Z----ł Maderą, a jego partia nie miała i tak szans bo niekonserwatywny prawicowiec gospodarczy kto to widział, no i ogólnie jest chamem. Co nie znaczy, że jest debilem ekonomicznym, bynajmniej
źródło: 8cdfdc6f5928f0824e746da51bce05a03d13086b4830cdddda2d52bfeaa7804e
Pobierz