Aktywne Wpisy

say-my-name +99
Milka 100gram za 8zl. To juz dawno k---a przestało być śmieszne co się dzieje z cenami w tym śmiesznym kraju. #panstwozdykty #inflacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
cytr0netx99 +45
#gielda dla wszystkich papierowych łap - oczywiście zasady ciągle te co na belce tagu

źródło: hodl-and-accumulate-v0-hm19igdiikoe1
Pobierz
Z jednej strony mam żal do mojej #rozowypasek że puszcza naszemu 1,5 rocznemu dziecku śpiewające brzdáce na tv i czasem tiktoki a z drugiej ją rozumiem, gdy jest dzień gdy bolą ząbki, dziecko niczym się nie chce zająć, ma gdzieś zabawy i zabawki, chce byc tylko noszone.
A z drugiej strony tak straszą ekranami.
A z trzeciej strony od 7 rż. mam pc i ekrany wokół siebie i żyję, mam życie offline, znajomych offline i tylko ciekawe treści online.
Grałem w GTA III godzinami i nie zostałem mordeecą.
Wyzywać ją i zabraniać, czy się poddać temu i włączyc te brzdące na 30 minut by odsapnąć (zabroniłem puszczania bajek - tylko pioseneczki z animowanymi teledyskami)
#oswiadczenie #gorzkiezale
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
Jak nie masz możliwości w ciągu dnia żeby samemu się zająć małym zamiast bajek, to pomyśl o jakimś nawet tanim projektorze zamiast ekranu. Nie będzie emitować światła niebieskiego, nie będzie źle wpływać na wzrok, dużo
@mirko_anonim: oglądanie tiktoków czy mózgotrzepnych bajek, jest niezdrowe przez to że rozwala system dopaminowy i dziecko zwyczajnie nie będzie mogło sie skoncentrować na niczym, GTA 3 cieżko pomylić z życiem offline więc dziecko jak najbardziej może w to grać xD
Przecież to jest rak nawet dla dorosłych i ich systemu nagrody.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero