Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +261
Dobra, jak te nieudaczniki nie potrafią sobie poradzić to trzeba wziąć sprawy we własne ręce
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja

źródło: temp_file8887991432412617333
Pobierz
SzubiDubiDu +781
Ciekawostka, moderacja usunęła mój wpis w którym punktuję, że post z oficjalnego konta wykopu to dzieło AI xDDDDDDDDDDDDD
Wy już naprawdę wstydu nie macie
#wykop #wypok #moderacjacontent
Wy już naprawdę wstydu nie macie
#wykop #wypok #moderacjacontent

źródło: wykop xDDDDD
Pobierz
@MakiawelicznyAltruista: No faktycznie
źródło: 6607cfc6c7e59_andrzejkopiczynski-40latek
PobierzNo właśnie nie zauważyłem za bardzo. Na fotkach rodzinnych z lat 60 dominują zakolaki, przeciętniaczki o okrągłych mordach, żadnych chadów
Głównym zabójcą testosteronu jest brak ruchu i ulanstwo a nie jakieś mityczne podtruwanie
Musiałbyś mieć punkt odniesienia i więcej samoświadomości żeby zrozumieć
To czemu każdy mój znajomy i ja którzy jesteśmy regularnie aktywni mamy teścia w normie?
Wiesz jakie jest rozwiązanie na spadający testosteron na przestrzeni lat? Obniżanie normy teścia. Dlatego masz w normie. Bo niczego nie rozumiesz
A framecele byli zawsze
W perfekcyjnym świecie wpi3rdalalbys samo mięso i ryby i by było super.
Jak wiemy nie da się teraz tego zrobić, więc potrzebujesz wpi3rdalac orzechy i nasiona bo to jest lepsza opcja niż inne tłuszcze, chociaż mają toksyny. Każde rośliny mają. Ale żeby to zbalansować musisz jeść też węglowodany szybkie, które spalają skumulowane tłuszcze pufa omega6. Jeśli jesz też ryby to z opcji które masz
Ewentualnie podświadomie robi coś lepiej niż większość, ale nie