Wpis z mikrobloga

Otwórzcie sobie stary album rodzinny ze zdjęciami i zobaczcie zdjęcia waszych wujków, ojców, dziadków sprzed kilku dekad. Ja sobie coś takiego zrobiłem i zauważyłem to przypadkiem. Widać jak na dłoni tą różnicę. Sami energiczni faceci, zdrowa cera, męski wygląd, zdrowe włosy, energia w spojrzeniu, dobra kwadratura szczęki, postawa, uniesiona głowa, szerokie bary

@MakiawelicznyAltruista: No faktycznie
kuroszczur - >Otwórzcie sobie stary album rodzinny ze zdjęciami i zobaczcie zdjęcia w...

źródło: 6607cfc6c7e59_andrzejkopiczynski-40latek

Pobierz
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista to prawda, że dziś jesteśmy truci a prawdziwe jedzenie jak czerwone mięso czy jajka się demonizuje, ale nasi ojcowie i dziadkowie żyli w biedzie i też jedli gówniane żarcie, po prostu nie mieli takiego dostatku jak my mamy dzisiaj. A fotografie ojca czy dziadka są czarnobiałe, jak tam cerę zauważyć?
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: jakość obrazu na zdjęciach to 20 px to się nie dziwię że wygląda na zdrową cerę. Pełno ludzi z tamtego okresu już zębów nie miała. No i kolega wyżej dał dobry przykład, gość w serialu 40 latek rzeczywiści miał 40 lat. Jak robiłem badania mając 3x lat to teść wyszedł lekko ponad normę
  • Odpowiedz
Otwórzcie sobie stary album rodzinny ze zdjęciami i zobaczcie zdjęcia waszych wujków, ojców, dziadków sprzed kilku dekad. Ja sobie coś takiego zrobiłem i zauważyłem to przypadkiem. Widać jak na dłoni tą różnicę. Sami energiczni faceci, zdrowa cera, męski wygląd, zdrowe włosy, energia w spojrzeniu, dobra kwadratura szczęki, postawa, uniesiona głowa, szerokie bary.

No właśnie nie zauważyłem za bardzo. Na fotkach rodzinnych z lat 60 dominują zakolaki, przeciętniaczki o okrągłych mordach, żadnych chadów
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: generalnie prawda. Ale to nie tylko dodawanie śmieci do żarcia, ale też po prostu brak odpowiedniej pracy szczęki, przez spożywanie przetworzonej żywności, która nie wymaga przeżuwania: mniej ruchu i pracy fizycznej to i sylwetka gorsza. Korporacje robią swoje, ale ludzie też zmienili tryb życi
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: tak tak a potem jak trafiam na jakiegoś znajomego który p------i takie same kocopoly jak ty to jest on ulancem ktory praktycznie sie nie rusza i chleje jak jest okazja
Głównym zabójcą testosteronu jest brak ruchu i ulanstwo a nie jakieś mityczne podtruwanie
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: nie masz za bardzo wyjścia.

W perfekcyjnym świecie wpi3rdalalbys samo mięso i ryby i by było super.

Jak wiemy nie da się teraz tego zrobić, więc potrzebujesz wpi3rdalac orzechy i nasiona bo to jest lepsza opcja niż inne tłuszcze, chociaż mają toksyny. Każde rośliny mają. Ale żeby to zbalansować musisz jeść też węglowodany szybkie, które spalają skumulowane tłuszcze pufa omega6. Jeśli jesz też ryby to z opcji które masz
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: nie jest żadnym fartuchem. Większość dzisiejszych zombie ma testosteron w normie. To jest ten sam koleś który głowę odwraca na peronie i udaje że nie widzi. Tylko jednocześnie ci sami ludzie w internecie są Bogami. Nie ma żadnych genetycznych freakow. On nie ma świadomość i akceptuję stan faktyczny bo nawet nie wie co jest nie tak, reszta to udawanie bohatera

Ewentualnie podświadomie robi coś lepiej niż większość, ale nie
  • Odpowiedz