Wpis z mikrobloga

#zycietruckera znalazlem gościa który daje 550 dniówki za jazdę pod holenderską spedycją glównie po Holandii i Belgii, po świętach mamy gadać, nie wiem gdzie jest haczyk, ale jeśli rzeczywiście tyle da to przez pól roku nie wyjdę z ciężarówki
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sikpi: Mało parkingów i są też małe, w większości bez kibli, a jak kibel jest to na stacji i płatny, i zazwyczaj nie otwarty całą dobę, tylko 7-19. O prysznicu to w ogóle zapomnij. No i małpiszony kradnące co się da.
  • Odpowiedz
@wezsepigulke: ja dodam jeszcze (szczególnie w NL) nachalnych miłośników męskiego pęta i zatłoczone drogi.
Jazda po Belgii lub Holandii w godzinach szczytu to jak kolonoskopia zardzewiałą rynną.
  • Odpowiedz
@sikpi: dodałbym do tego, że lubią przekraczać tacho. tzn często są sugestie z holenderskich firm aby to robić. A tak to, potwierdzam to co rzekł @wezsepigulke , niestety mówi prawdę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@DROPTABLEusers: tylko on pewnie sam tam dojeżdża albo busami go dowożą, ja czegoś takiego nie chcę, wsiadam w ciężarówkę w Polsce i w Polsce z niej wysiadam
  • Odpowiedz
  • 0
@adamsowaanon: no dobrze ale ja nie chcę siedzieć w Holandii albo dojeżdżać tam prywatnym czy nawet służbowym autem, chcę wsiąść w ciężarówkę w Polsce i wysiąść z niej w Polsce blisko domu
  • Odpowiedz