Wpis z mikrobloga

Kompletnie nie ogarniam tych aplikacji Orlenu. Mam Orlen Pay i Orlen Vitay. W Orlen Pay mogę podać dane do faktury ale jak tam płace to nie naliczają mi się te głupie punkty. Ostatnio użyłem Orlen Vitay i w jakiś magiczny sposób dostałem fakturę, choć nie mam podanych tam danych do niej. To jakoś po e-mailu ogarniają, że jak mam ten sam email w Orlen Pay to zaciągają z tej drugiej apki dane do faktury? Po drugie wie ktoś, czy jak się ma Orlen w Portfelu to można płacić przez aplikację czy trzeba iść do kasy?

#orlen #samochody #motoryzacja
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheDziobaker: zapytaj na stacji podczas tankowania.
bo rozumiem że jesteś zmuszony to robić i tam tankować firmowo?

Ja tam tankuje na moyi express bo cały rok mają diesla b0 i mam koło siebie. żadnych aplikacji i zniżki też są przychodzą na email sms z kodem który wklepuje się na dystrybutorze.
  • Odpowiedz
zapytaj na stacji podczas tankowania.

@r5678: mialem kiedys podobne problemy, oni na stacjach nie maja zielonego pojecia o tych ich aplikacjach. jedyne co potrafia to zalozyc ci apke na punkty
  • Odpowiedz
@TheDziobaker faktycznie są dwie ale z obu przychodzą faktury na maila jak płacisz aplikacją przy dystrybutorze, to jest chyba to samo konto. Wiem, bo też mam dwie i płace losowo raz jedną, raz drugą. W Vitay można też kupić np płyn do sprysków
  • Odpowiedz