Wpis z mikrobloga

@Kutafonix215 spokojnie, Mick poczeka do swojej emerytury i wtedy kupi kurnik 16 M2 z widokiem na inny APARTAMENT 2 metry dalej. Zaraz się rozkręci. Odkąd mam konto na wypoku te dzbany pieprzą o spadkach xD. A nawet jak jakieś będą to i tak licząc inflację jest dużo drożej niż kilka lat temu
  • Odpowiedz
Odkąd mam konto na wypoku te dzbany pieprzą o spadkach

@Sanremu: teraz się polityczne boty pod niego podczepiają. Raz grzeją że pis winny cenom nieruchomości, teraz niby ko. A mick czuje się ważny i popularny, widziałem że nawet sobie jakiś wpływ na politykę przypisywał xD
  • Odpowiedz
@Sanremu: @marcaj bo spadkowiecze nie rozumieją, że jeżeli by np. cena nieruchomości w kwartał poleciała o 50%, to mamy kryzys, że ja p------ę (np. przez wojnę na granicy) i nieruchomości to akurat wtedy nasz najmniejszy problem :D. Korekty będą, sa nieuniknione, ale czy naprawdę np. spadek o 10% (bardzo duży) w ciągu roku po tylu latach wzrostu cenm naprawdę jakoś radykalnie zmienia sytuację? Wątpię.
  • Odpowiedz
@FrasierCrane kupiłem dom kilka lat temu jak ci debile nakręcali się na spadki, mi dzięki nadplatom zostało 150k kredytu na 30 lat (którego pozbędę się przed 33 rokiem życia). Mieszkam na swoim,stała stopa procentowa , za niedługo glapa, banki i politycy mogą mnie pocałować w dupę ( ͡º ͜ʖ͡º). A spadkowicze płaczą dalej że ich wkład własny topnieje co roku . Spłacę dom i kupię jakieś
  • Odpowiedz
@Sanremu: a ja poczekałem do Beki i teraz mi Pan Państwo dopłaca 3k do każdej raty przez 10 lat. Zachwycanie się własnymi ryzykownymi inwestycjami jest słabe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz