Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +1196
Zarabiam w Polsce obecnie 8200zł netto. Wszedłem na stronę z ogłoszeniami samochodów żeby sprawdzić jakieś auto które mi się podoba wizualnie. Gdyby odkładać 100% wynagrodzenia potrzeba 413 miesięcy żeby odłożyć na takie auto o ile oczywiście jego cena nie wzrośnie. Załóżmy jednak inny scenariusz realistyczny że mogę odkładać 2500zł miesięcznie bo reszta idzie na wynajem + jedzenie + hobby. Wtedy czas odkładania pieniędzy wzrasta do 1356 miesięcy czyli ponad 113Lat!!! Takie proste

źródło: temp_file4471770259057894615
Pobierz
Trabancik +129
Ale mnie triggeruje ostatnio walenie chatemgtp w każdej możliwej dziedzinie życia, ja rozumiem że jest to ułatwienie, sam używam jako translatora i jako pomoc w tworzeniu gownopism i gowno odpowiedzi na maile (chociaż i tak w obu przypadkach weryfikuje to co się stworzy), to mam wrażenie że albo jestem dziadersem 32 letnim albo ludzi totalnie już p------o z tym czatem .
-pytam się siostry o pomoc w robieniu ciasta bo sam jestem noga
-pytam się siostry o pomoc w robieniu ciasta bo sam jestem noga
#psy
źródło: temp_file2108760592402068288
PobierzPrzyznać się Panie konduktorze. Ma Pan tutaj konto i udziela się na tagu #przegryw
Właśnie mi przemiły Pan konduktor groził wezwaniem policji, bo jadę z psem bez kagańca w pociągu. Ja rozumiem, jakby to
@Prawdziwy_Oponiarz: do uśpienia
źródło: 1000025544
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora