Wpis z mikrobloga

@KonTrojanski6-10-21: on sobie może tak tłumaczyć swoje z-----e zachowanie. Oczywiście może sobie robić co chce - to jego życie. Ale skoro widzi i inni widzą że tą Dosie to boli i ryje beret to powinien z nią zerwać znajomość, a tak to wychodzi na zwyrola który cieszy się z cierpienia kogoś kto za niego by w ogień wskoczył
  • Odpowiedz
@ProstyHuop: zawsze może istnieć taka opcja, jednakże nie zauważyłem w rozmowach Pasuta z innymi kłamania czy mitomani, wszystko ma zazwyczaj pokrycie w zapisie streamów, wiadomo że tego jak on rucha, a tamta płacze pod drzwiami nie pokażą, bo był ban. No chyba, że się przeniesie na pomarańczowa platforme PH.
  • Odpowiedz
ja p------ę żal mi jej,

@AudreyHorne51: To widzisz, mam na odwrót. Mi jej nie żal ponieważ jest dorosłą (a przynajmniej pełnoletnią) kobietą odpowiadającą w pełni za siebie. Ona daje się w ten sposób traktować w pełni świadomie i nikt inny jak ona sama nie jest odpowiedzialny za gnojenie jej.
  • Odpowiedz
tam jest dalszy ciąg, według niego on jej dostarcza "emocji" xD

@KonTrojanski6-10-21: ''według niego'' Pasut może sobie mówić cokolwiek i absolutnie nic go już nie usprawiedliwia o ile na początku można było do niego podchodzić z przymrużeniem oka tak im dalej w las tym bardziej wiadomo, że to jest zwykły debil. Przypominam, że on mówił na przykład kiedyś, że jak masz żonę to ona tak naprawdę jest prostytutką bo płacisz
  • Odpowiedz
@Cztero0404: daleko idaca metafora, ale jest w stanie ja zrozumiec, nie jest to zupelnie pozbawione sensu. Małżeństwo to dupochron dla kobiety w takim modelu społecznym jaki mamy. Bardzo majetni samce, tylko na nim tracą. Chociaż by Jeff Bezos. A dla faceta obracającego wiele kobiet to już w ogóle, żaden deal, tylko złota klatka, ja akurat jestem zdania, że nie każdy jest stworzony do monogami a wszystkim od dziecka się narzuca,
  • Odpowiedz