Wpis z mikrobloga

Wykopki, a może zróbmy tak, świąteczny i noworoczny prezent @albertzlasu w postaci subów i łapek. To znajomy #raportzpanstwasrodka, który w porę odizolował się od tego hohsztaplera Lucjana. Kanał Alberta jest puszczany w przedszkolach i szkołach, bo jak myślę (i chyba nie tylko ja) to dobre źródło edukacji. Nie przeklina, nikogo nie hejtuje, a poza tym dobrze się go ogląda. Lucek ma 87k subów, Albert zaś niecałe 66k. Zróbmy więc zgredowi "psikusa" i niech nie pławi się w luksusie ilości subów!

Jak ktoś to lepiej ułoży w słowa, proszę o dodanie znaleziska.

#raportzpanstwasrodka #albertzlasu
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 26
@rastaque: możesz mu suby kupić u hindusa, taki sam pożytek z martwego widza, który kliknął bo go ktoś poprosił, a potem nie ogląda filmów
  • Odpowiedz
  • 0
taki sam pożytek z martwego widza

Właśnie o to chodzi żeby kliknął, bo może mu się spodoba a i Luckowi przypieprzy.
  • Odpowiedz
@rastaque: Albert z lasu kanałem edukacyjnym ( ͡° ͜ʖ ͡°) to gnioty, w których gada do zwierząt. Dalej lepsze od filmów Marcina i Adama, bo są różne zwierzątka. Bardzo dziwna próba naganiania mu widzów. Zastanawiam się czy nie jesteś jego znajomym, ewentualnie poczułeś więź z ulubionym youtuberem, jak muminy które marzyły o przyjaźni ze swoimi ulubieńcami z youtub klapkiem i Adamem.
  • Odpowiedz
@Bimbas: ja przepraszam, ale g---o wiesz.. w czym niby podobny?
bo nigdy nie prosi o datki, część z tego co od czasu do czasu mu widzowie wyślą rozdaje, nie posiada patronite i mówi, że chcę pieniędzy widzów, bo z wyświetleń mu na życie starcza, kilkukrotnie pomógł widzom zakładając na nich zbiórki korzystając ze swoich zasięgów, nie żeruje na innych youtuberach lub swoich gościach, nie prowadzi podejrzanych biznesów..

więc w czym
  • Odpowiedz
@rastaque: ja bardzo proszę o nie łączenie Alberta z tym gównopatouniwersum..
@Chilli_Heatwave: no odciął się... sprzed ilu lat jest ta zbiórka? znał kiedyś typa i mu pomógł jak ten go poprosił..
kiedyś w Q&A Albert sam powiedział, że Adam mu kiedyś sporo pomógł gdy ten mieszkał w Chinach, więc być może odwdzięczył się mu i tyle.

Alberta odpalam do śniadania i spokojnie od pół roku nie ma tam
  • Odpowiedz