Wpis z mikrobloga

Wielu ludziom #sylwester kojarzy się z Tomb Raider #pdk ale u mnie jest nieco inaczej bowiem parę lat temu właśnie w tym czasie po raz pierwszy w życiu ograłem legendarnego Max Payne'a i od tego czasu właśnie ta gra zawsze będzie mi się kojarzyć z okresem świąteczno-noworocznym.

()

"Policja, działania, czy śnieżycy, Jim Bravura, wszelkie niezbędne środki, Valkiria stanowi zagrożenie"

#maxpayne #gry #feels #nostalgia #sylwesterzwykopem
Larsberg - Wielu ludziom #sylwester kojarzy się z Tomb Raider #pdk ale u mnie jest ni...

źródło: MV5BNzRiYjU4ZmUtN2JiMi00MTAyLWI4ZmYtMmM3NTI3ZmEzN2FiXkEyXkFqcGc@._V1_

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Larsberg: Moja to Delta Force: Helikopter w Ogniu, tak mnie wciągnęła że aż nie chciało mi się jechać z rodzicami na wigilię i pytałem czy jeszcze z 15 min możemy zostać :D (byliśmy grubo spóźnieni przeze mnie xD
  • Odpowiedz
  • 3
Najbardziej pokręcona misja chyba A Cold Day In Hell Prologue: The Nightmare, co się biega po jego domu w jakimś transie, niewiadomo którędy dokładnie biec i w kółko słychać płaczące dziecko
  • Odpowiedz
@Larsberg ja w to grałem dopiero kilka lat temu, czyli kupę czasu po premierze i w ogóle mi się nie podobała ta gra, przemusiłem się i ją skończyłem, ale teraz kompletnie nie pamiętam o czym to było.

Mi się z gier święta kojarzą z początkiem mafii 2, świątecznymi eventami w Metin2 i może ze Skyrim, bo tam był śnieżny klimat
  • Odpowiedz