Aktywne Wpisy

HoroLive +5
Co dostaliście od babć/rodziców w spadku? Wymieniamy tutaj (nitka)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)
U nas z żoną:
Ja mieszkanie 45m 2 pokoje po babce (przepisane już dawno, żeby nie było że powiecie że zmieni)
Żona: Pół domu, pół działki we Wrocławiu w super lokalizacji (razem z siostrą na pół)

PROponujek +546

Kilka dni temu poznałem poprzez wspólnych znajomych pewną dziewczynę, od razu złapaliśmy mega kontakt, dawno z żadną dziewczyną mi się tak dobrze nie rozmawiało, później przez kilka dni przez praktycznie cały wolny czas siedzieliśmy i ze sobą pisaliśmy. Myślałem, że może w końcu się uda, bo tym razem to również ona zabiegała o kontakt, czyli pisała jako pierwsza, opowiadając o czymś potrafiła pisać ściany tekstu, sama zadawała pytania i ogólnie była zaangażowana w rozmowę (co po doświadczeniu rozmów z tinderówkami nie było dla mnie czymś oczywistym). Nawet coś tam się droczyliśmy, więc postanowiłem wczoraj zaprosić ją na wspólne wyjście po świętach we dwoje do miejsca, które na pewno by jej się spodobało, tymczasem po południu jedna z jej wiadomości brzmiała mniej więcej tak:
Zakładam, że nie zrobiła tego przypadkiem, pewnie chciała mi dać do zrozumienia żebym się nie nastawiał na nic więcej. Przecież to jest jakieś fatum XD Jeszcze kilka lat temu było mi z takich sytuacji mega przykro, wczoraj tylko parsknąłem śmiechem. Mam wrażenie że w wieku 26 lat człowiek już powoli oswaja się z myślą, że może resztę życia spędzić samemu.
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #friendzone
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
one zwyczajnie czują że Tobie od tak na maxa zależy, bez żadnego starania ona może mieć co chce - stąd dla niej to nie jest atrakcyjne
bo atrakcyjne jest to o co trzeba zabiegać, co jest trudno dostępne i rozchwytywane