Aktywne Wpisy

Umeraczyk +65
Zaraz wyjdzie Todd Howard i Gabe Newell, zbiją pionę i wtedy Todd powie "Pora na SKYRIM 6" i cyk włączą trailer, potem Gaben powie "A wiesz, że odpali na Steam Machine?" i prezentacja! A wtedy Todd powie "Czy Steam Machine odpali również FALLOUT NEW VEGAS REMASTER który shadowdropuje TERAZ?!" a wtedy Gaben powie "Tak!", i doda "A wiesz co jeszcze odpali na Steam Machine?" i tutaj wjeżdża Iwiński na Płotce i mówi
źródło: temp_file2430955453363057133
Pobierz
Graner +9

I ty myślisz, że gra pod względem "łołk" będzie na tym samym poziomie co książki biorąc pod uwagę zatrudnienie tych wszystkich odklejeńców typu Maher czy Kenney?
Czytałem jakichś speców którzy pisali o tym, jak to Ciri została
@Wszebor: Już po tym fragmencie zgaduję, że za dużo to ty się w życiu nie naczytałeś XD
Nie wiem, może i nie czytałem dostatecznie dużo, ale przynajmniej czytam dostatecznie dobrze żeby nie mieć takich urojeń jak Ci ludzie. XD
W tym fragmencie:
@HrabiaTruposz: "gracze" nieeeeeeeee tylko nie LGBT
tymczasem na nexusmods...
@Szmalu: Ale co to ma do redów? XDDD
@Dejvidek25: Napisałem dokładnie co to ma do Redów. Potrafisz skupić się na przeczytaniu więcej niż 2 zdań tekstu?
No dokładnie to co napisałeś - silne niezależne kobiety, wątek lesbijski. W trailerze Wiedźmina 4 nie masz nawet tego drugiego a psychoprawica się zagotowała że to woke.