Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +184
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +28
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

czy mogę się odezwać, czy mogę się przytulić - bo nie wiadomo, jak on zareaguje. Czy mnie odtrąci, czy syknie jak do najgorszego wroga, dając do zrozumienia że mu przeszkadzam, choć nic takiego nie robię. Mam dość proszenia o wspólny czas. Proszenia o rzeczy,
które w normalnym związku są…normalne. Mam dość dawania z siebie 90%, gdy on daje tylko 10, przez cały czas. Myślałam, i bolało mnie to, że jeszcze się nie oświadczył. Ale teraz przyznaję sama przed sobą, że cieszę się, że tego nie zrobił.
Najgorsze jest zorganizowanie sobie mniejszego i tańszego lokum, przez X lat zdążyłam nazbierać różnych rzeczy, z którymi nie wiem co teraz zrobię. Ale to chyba nadal mniejszy problem, niż codzienny smutek. Wstawanie z dobrym humorem aż do momentu w którym wchodzę z nim w interakcję, bo będzie na mnie burczał że stanęłam za nim w pomieszczeniu sięgając po coś, zamiast poczekać aż zrobi swoje i opuści to pomieszczenie.
Czuję się tak nieszczęśliwa w tej relacji. Długo myślałam, że tak już po prostu jest. Tak wyglądają relacje po paru latach. A jednak potrzeba bycia kochaną w głębi serca nie gaśnie nigdy. Zawsze zostaje myśl „co by było gdyby”.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #rozstanie #depresja
@eeehhh: rel bracie, poza kosmicznym ruchaniem nieźle dewastuje to człowieka
@hermetyczniee: No faktycznie jak jestes ladna, to powinien przymknac oko na twoje p-----l****cie:D
@hermetyczniee: relacja to autostrada dwukierunkowa i obie osoby muszą się starać ¯\(ツ)/¯
Ja też w nowy rok planuje wejść jako singiel (bo jestem singlem) - czyli lepsza opcja niż toksyczny związek ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ