Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1632
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +291
źródło: 1000005415
Pobierz

Zrób backup filmu
@przycisk_aktywujacy: ale twierdzisz tak na podstawie czego? swojej marnej wydumki? :D
@shyha: nie chcesz ich bronić, ale ich bronisz
Mnie śmieszy, że się podniecają, że gdyby byli na rezerwie i nie było pasażera, to jakie by osiągi były.
Takie urywanie 1/10 sekundy tylko po to, żeby urwać. Mogli fotele wymontować i zrobić sobie amputację. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@shyha: Dokładnie, osoba kierująca posiada puchary z zawodów na torze.
200 km/h po wioskach - więzienie, konfiskata pojazdu, nie ma problemu.
200km/h po autostradzie - rób sobie co chcesz tym bardziej jak masz umiejętności prowadzenia samochodem czyli wiesz co robisz
I nie piszcie mi prawo to prawo tamto bo mam to gdzieś, bo każdy poseł czy wyżej postawiona osoba łamie codziennie prawo, tylko takie głupce owce jak wy by wyskrobali komuś oczy bo na autostradzie
źródło: image
Pobierz