Wpis z mikrobloga

Niezły początek artykułu. Spontaniczny Feio wcale nie palnął po prostu tego, co myślał, bo tak myślał, bez refleksji nad potencjalnymi konsekwencjami, lecz wypowiedź miałaby być efektem jakiegoś skrupulatnego planowania pod PR i gierki wewnątrzklubowe. Przecież to teorie spiskowe na poziomie jaszczuroludzi. Człowiek nie ma nerwów by powstrzymać się od rzucenia kuwetą we współpracownika i jednocześnie ma rozmyślać godzinami, co powiedzieć na konferencji.

#legia #mecz
tyrytyty - Niezły początek artykułu. Spontaniczny Feio wcale nie palnął po prostu teg...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MarekKellemen: ja wątpię że to jest całkowicie wyssane z palca i jak ktoś zna się na ludziach (ja się nie znam) to jest w stanie wyciągnąć skrawki rzeczywistości. imo to absolutnie możliwe że Feio chwalil transfery a potem ich odpalił. Kwestia tego, jak mocno jego kompetencje idą w transfery. Jak i tak decyduje Zieliński, to co miał robić? gnoić ich na starcie? po c--j? Kto tu ponosi winę? Czy Feio
  • Odpowiedz
@tyrytyty nie wiem jak wy ale ja nie pamiętam ani jednego momentu żeby Nsame wyglądał dobrze xD rękami i nogami bronią transferu co nawet na papierze był mocno średni
  • Odpowiedz