Wpis z mikrobloga

29 marca 2016 roku samolot EgyptAir Flight MS181 wystartował z Aleksandrii do Kairu, ale zamiast tam wylądować, został przekierowany do Larnaki na Cyprze. Dlaczego? Pasażer, Seif Eldin Mustafa, oświadczył, że ma na sobie pas z ładunkiem wybuchowym.

Co ciekawe, jeden z brytyjskich pasażerów wykorzystał tę nietypową sytuację i... poprosił o zdjęcie z porywaczem w trakcie lotu xD
#ciekawostki
wtererere - 29 marca 2016 roku samolot EgyptAir Flight MS181 wystartował z Aleksandri...

źródło: xDdddDDDD

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 192
@wtererere: coś kojarzę z reddita że chciał w ten sposób zobaczyć czy b---a jest prawdziwa i wysłał foto na policję czy coś w ten deseń
  • Odpowiedz
@wtererere nie przeszedłby przez bramki lotniska jakby to była prawdziwa b---a. Po 11 września 2001 te wszystkie filmy z porwyaniem samolotów można oglądać już jako ciekawostkę historyczną.
  • Odpowiedz
@Issac: prawda, ze dwa lata temu musiałem polecieć z Warszawy do Berlina a z uwagi na to, że bardzo mi się spieszyło to z rozpędu założyłem kurtkę na grzyby, w której były ze 4 nożyki (co prawda 3 to były takie chińskie gówniane ale jeden to ostrze na ok 15 cm XD) i chłop na bramkach tylko ruszył ramionami i powiedział, że pewnie pasek zapiszczał i mnie puścił XD (jakby
  • Odpowiedz
zdziwiłbyś się jaką lipną robotę odwalają na bramkach

@Issac: kuzyna dziewczyna słyszała, że na Maderze jest niebezpiecznie więc zabrała maczetę. Znaleźli ją dopiero jak wracali do domu.
  • Odpowiedz
@fornson23 no jakoś po WTC jedne służby podłożyły do losowego bagażu b---ę, drugie nie wykryły a pasażer jak wylądował (bodajże w Londynie) to miał p--------e jak w ruskim czołgu
  • Odpowiedz
Jak lecisz np turkish Airlines to masz na pokładzie WiFi

@YourNightmare: coś czuję, że z Kairu do Aleksandrii 6 lat temu nie latało za dużo samolotów Turkish Airlines z wifi na pokładzie xD
  • Odpowiedz