Aktywne Wpisy

dawid131 +126
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki

źródło: 123
Pobierz
Arbuzlele +98
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ameryka pomagała zachodniej Europie
Nam "pomagały" kacapy
Dla przykładu Kacapstan zwany dla śmiechu Rosją, nie rozliczył się nigdy oraz przed nikim z swoich stalinowskich czasów. W dodatku, Związek Radziecki był w obozie wygranych, więc nie musiał się nikomu tłumaczyć. To bezpośredni spadkobiercy nazistów oraz ich metod. To
źródło: temp_file6383249534538775297
PobierzZnaleźliśmy się po złej stronie płotu.
Są szczegółowe opisy jak wyglądały negocjacje że Stalinem. Zresztą. Brytyjczycy doskonale wiedzieli jak będzie wyglądała wspolpraca ze Stalinem, bo praktycznie od samego początku Stalin ich okłamywał i okradał. Alianci uwazali bez Stalina wojny nie uda się wygrać. Dlaczego nie zlikwidowali
@tyrytyty: czyli, że co? Wywalamy wszystkich p0laków, bo Niemcy chcą tylko rodowitych niemców? Skądś to już pamiętam, jakieś deja vu mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ruscy jako zwycięscy, jakoś tak pobieżnie to robili. Chociażby przykład Stasi.
@StdPtr: niby kiedy? Po prostu nie przegraliśmy.