Aktywne Wpisy

Meciek +810
Mirki potrzebuje pomocy w nagłośnieniu sprawy jak potraktował mnie sklep amazon.pl (W komentarzach wrzucam najważniejsze screeny z wymiany mailowej żeby nie było że to bait)
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-
W skrócie: Kupiłem coś za 1719zł w klepie amazon.pl i zrobiłem zwrot, oni potwierdzili że paczka doszła ale teraz twierdzą że nie doszła, nie chcą oddać kasy i generalnie to mój problem.
Cała historia (sorry za długość, ale będzie też #rozdajo o czym na końcu)
-

źródło: Screenshot 2025-01-28 073839
Pobierz
Emdeka +58
#pracbaza
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
Mam ofertę pracy gorzej płatną, ale z ogromnymi perspektywami rozwoju no i w miejscu zamieszkania. Obecnie muszę dojeżdżać ponad 30km w jedną stronę i zaczynam odczuwać wypalenie bo to miejsce bez widoków na rozwój. Czy zdecydowalibyście się na zmianę gdybyście mieli mniej zarabiać, około 1k odliczając dojazdy?
No i ci źli "politycy", którzy wpuścili do PKW polityków. Ciekawe którzy to "politycy" ich wpuścili...
https://www.youtube.com/watch?v=gNKTd_2tzKI
#mazurek #polityka #bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
@Edgeless: To nie dziennikarz, nie potrafił nawet skończyć studiów. Celebryta/publicysta ze średnim.
największym pocieszeniem jest to, że musimy wytrzymać już tylko do sierpnia i uwolnimy się od jego lica
ej matI, oglondnij se mazurka, hehe ale beka co on gada
#bekazpodludzi #bekazpolitycznychszurow
Mam jakieś dziwne wrażenie, że będzie współpraca Duda - Zero po zakończeniu kadencji, może nie jako etatowy pracownik, ale jakiś stały komentator?
Duda wyjątkowo niechętnie popiera tego pisowskiego kandydata z siłowni a spotyka się z Memcenem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Edgeless: to był bodaj jego ostatni wywiad i odchodzi