Wpis z mikrobloga

• 112
@nie_jem_grzybow Mazurek jest w zasadzie jedynym powodem przez ktory nie słucham RMF FM. Jego pisowskiego bełkotu i przerywania zawsze i wszystkim (oprócz PiS-u) nie da się sluchac. Pseudodziennikarz i tyle
  • Odpowiedz
@nie_jem_grzybow: ten człowiek już wystarczająco upodlił i ośmieszył urząd Prezydenta RP, szkoda tylko, że nie poniesie żadnych konsekwencji ciągłych działań i wypowiedzi na szkodę naszego kraju

największym pocieszeniem jest to, że musimy wytrzymać już tylko do sierpnia i uwolnimy się od jego lica
  • Odpowiedz
@nie_jem_grzybow: ja rozumiem, że ostatni wywiad, ja rozumiem, że to urzędujący prezydent i też z definicji dostaje lżejszy zestaw pytań, ale to spijanie z dziubków aż niesmaczne było.
Mam jakieś dziwne wrażenie, że będzie współpraca Duda - Zero po zakończeniu kadencji, może nie jako etatowy pracownik, ale jakiś stały komentator?
  • Odpowiedz
@Yahoo_: oczywiście, że będzie. W ostatnich dniach widać budowanie frontu: Duda - Konfederacja - Stronnictwo Mariuszy z Brighton od Stanowskiego. Idealne połączenie chłopskiego rozumu z kanału zero, tępego pseudopatriotyzmu z obozu dudy i populizmu konfederatów w walce o umysły Mariuszy włączających myślenie i zawiedzionego PiSem betonu.

Duda wyjątkowo niechętnie popiera tego pisowskiego kandydata z siłowni a spotyka się z Memcenem.
  • Odpowiedz
Mazurek jest w zasadzie jedynym powodem przez ktory nie słucham RMF FM. Jego pisowskiego bełkotu i przerywania zawsze i wszystkim (oprócz PiS-u) nie da się sluchac. Pseudodziennikarz i tyle

@Edgeless: to był bodaj jego ostatni wywiad i odchodzi
  • Odpowiedz