Aktywne Wpisy

Czemu to ostatnie pokolenie nie przykleja się przed domami polityków, bankierów czy celebrytów? Przecież utrudnianie już i tak trudnego życia przeciętnym zjadaczom chleba którzy o niczym nie decydują -jest bezsensowne.

njay +166
#kupujcopolskie <-- tag autorski
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem
Dzisiaj zapraszam na przegląd rynku chipsów ziemniaczanych i chrupek kukurydzianych. Które marki dostępne w sklepach są polskie, a które zagraniczne? Odpowiedź jest druzgocąca. Na polskim rynku NIE MA ani jednej firmy z polskim kapitałem, która produkuje chipsy ziemniaczane. Szukałem długo, nie udało się znaleźć żadnej takiej marki, nawet regionalnej, kraftowej. Pola podaje trzy takie marki: Chipsy Lewiatan, Big Snack (marka własna Dino) i chipsy Beskidzkie. Odezwałem

źródło: temp_file8010638157438241291
Pobierz
Prowadzę badania do pracy magisterskiej związane z jakością snu u osób, które z takich technik korzystają. W tym celu szukam chętnych, którzy zgodziliby się wypełnić krótką (naprawdę krótką - czas wypełniania to około 5 minut 😊) ankietę, do której linki zamieszczę poniżej. Formularz jest całkowicie anonimowy i zachowuje jedynie same odpowiedzi na pytania.
Zachęcam do wypełnienia lub przekazania znajomym zainteresowanym tematyką - każda wypełniona ankieta będzie na wagę złota 😁
Link do badania:
https://forms.gle/j15LYkFgmDH4DPk98
#swiadomysen #swiadomysen #luciddream #luciddreaming #ld #sen
Zależało mi, żeby się wypowiedzieć, bo masz bardzo ciekawy temat.
Dziękuję za podjęcie tematu bo w kwestii deprywacja snu vs. świadomy sen, moim zdaniem, autorzy i popularyzatorzy nie mówią jak jest.
Z mojego doświadczenia wynika że praktyka technik wywołujący świadome śnienie wywołuje u mnie lekką deprywację snu. Jestem w pełni świadomy tego faktu ale praktykuję ponieważ świadome sny które śniłem to jedne z najwspanialszych doświadczeń jakie miałem.
Przeglądając różne fora internetowe widziałem nieraz że ludzie piszą
za to miałem wiele snów proroczych