Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
K---a Mac no nie wytrzymam, niech zaczną w końcu robić te p--------e testy spalin na przeglądach bo nie idzie wytrzymać w korkach, jak nie diesle dymiące węglem to gruzy z rozwalonymi uszczelkami kopcące płyn chłodniczy (straszny specyficzny smród).
Nie stać na naprawę gruza? To wypad do zbiorkomu i przestać truć, dobrze że SCT wchodzi do większych miast to chociaż trochę się to uspokoi
Pluje na was truciciele w gruzach i nie zapraszam
Nie stać na naprawę gruza? To wypad do zbiorkomu i przestać truć, dobrze że SCT wchodzi do większych miast to chociaż trochę się to uspokoi
Pluje na was truciciele w gruzach i nie zapraszam
źródło: IMG_0507
Pobierz

Milion innych rzeczy robię teraz, do tego doszło w tym miesiącu mnóstwo wizyt nawet i takich po 3-4h u dentysty więc za dużo nie jem :P
Powiem tak... REDUKCJO TRWAJ! Sprawa jest taka że dopóki nie ogarnę i dentysty i spraw które mam, nie będę mógł w 100% skupić się na treningu dlatego jedyne sensowne rozwiązanie to ta redukcja. Wygląda na to że będzie jeszcze trwała co najmniej 6tygodni, a kto wie czy nie dłużej. Ale to jest NIEWAŻNE, ważne jest to co będzie potem a potem będzie już tylko i wyłącznie grubo, BARDZO GRUBO. Bo poprowadzi Ułańska fantazja.
Cały trening
3bench blokz 265kg x 1
3bench blokz 200kg 5x5
DB rollback 4x15
Triceps pushdown Narrow 5x12
DB lean side raise 4x12
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #strongaf #pokazforme
źródło: IMG_20241222_184631
Pobierz@Zoriuszka: Po prostu jestem w trakcie transformacji w pięknego motyla (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Boleslavic: Ajj bo co tutaj raportować? "O schudłem kolejny kilogram w tym tygodniu".... NUDY! A treningi to kulturystyczne machanie, więc znowu NUDY.
@IntruderXXL: jeszcze piękniejszy? To niemożliwe 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@zt_im: Nie :) Po prostu tu nie chodzi o zwykłe leczenie zębów, a zrobienie nowych zębów a to trochę pracy wymaga.
@IntruderXXL: to #pokazforme chociaż rób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ronnie96: No nie do końca tak jest :) niektóre warianty się trzymają inne spadają. Ogólnie jeszcze redukcja potrwa, będę bardzo zadowolony jak pod koniec ~240kg w wyciskaniu będzie.
źródło: 9994077ce75c2151e3dd919167e88d1e,0,0,0,0
Pobierz