Aktywne Wpisy

zyxinx +2884
#dom #nieruchomosci #deweloper #polska
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą

źródło: po akcji
Pobierz
CoDwa +765
Gastronomia w Polsce:
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10
- Wynajęcie lokalu po poprzednim upadłym gastro
- Zatrudnienie studentów i Ukraińców na umowę zlecenie albo na czarno
- Fura BMW za 500k w leasing bo hehe będzie koszty generować
- Składniki z marko typu sery z plastiku i sosy z mazutu
- Ustawienie ceny placków z serem na min 50zł a napojów na 18zł + sosy za 8zł + pudełko za 5 + dowóz 10

źródło: 51tbTAc_huopFuFqQOrZLx84lcY0vIM9VUJDdweO,wat
Pobierz
@galicjanin: Może i jest przystawką PiS, mozę i nawet smierdzi od nich onucami, ale wolę Konfe niż PiS/PO. Nawet Lewice wolę, byle nie te mordy co rządzą od 25 lat.
@JasnyBanan: tymczasem popis: https://wykop.pl/wpis/79469715/obejrzalem-wlasnie-sniadanie-rymanowskiego-niesamo
@bartekppp: A Panie popierające przyjmowanie imigrantów, bo jak zabiją 10 Polaków to uratujemy 6999 imigrantów? Przeciez one wszystkie w ten czy inny sposob są związane z PO i popierają PO.
Calkowity brak zrozumienia podstaw społecznych, że takie działanie destabilizuje państwo i nastawia ludzi przeciwko władzy - bo skoro państwo moje traktuje mnie gorzej niż imigranta z Syrii, to okradanie państwa,
I PiS nie jest rozwiązaniem obecnego problemu. I PO też nie. I PSL też nie, bo już rządzili z PO.
Tak naprawdę Konfa pomimo swojego szurstwa, onuctwa i minusów, ewntualnie Lewica również pomimo swojego szurstwa i odklejki. Ale jak mozna
A co do takich kilometrówek itp. moim zdaniem kto by nie rządził, wszędzie znajdą się czarne konie, złodzieje i kombinatorzy. Czy to będzie PO/PiS/Konfa/SLD czy
@JasnyBanan: serio, podziękuję. Obyczajowo - bagno.
Gospodarczo - albo wolnorynkowe nonsensy, które są wabikiem na durni, którzy myślą, że jak się zniesie składkę zdrowotną to będziemy bogaci, albo normalny komunizm w wykonaniu Ruchu Narodowego. Oba idiotyczne i - detal - kompletnie nie do pogodzenia
Międzynarodowo - wyjście z UE to wyrok na Polske, a przymilanie się do Kremla jasno wskazuje kto go wykona. W odtatnich 300