Wpis z mikrobloga

Konfa to przystawka PiS.

@galicjanin: Może i jest przystawką PiS, mozę i nawet smierdzi od nich onucami, ale wolę Konfe niż PiS/PO. Nawet Lewice wolę, byle nie te mordy co rządzą od 25 lat.
  • Odpowiedz
Mirki, serio dajmy szanse konfie. Niech sie wykażą i przerwiemy ten duopol PO-PIS

@JasnyBanan: tymczasem popis: https://wykop.pl/wpis/79469715/obejrzalem-wlasnie-sniadanie-rymanowskiego-niesamo
@mariusz-madejczyk +742
Obejrzałem właśnie "Sniadanie Rymanowskiego". Niesamowite, jak Bosak bronił Romanowskiego bardziej niż pisowiec i typek z kancelarii prezydenta. "Leave pisowców alone" nadal obowiązuje. #polityka #bekazkonfederacji
  • Odpowiedz
@_ElefantSkript: Sorry ale jak czytam takiego Berkowicza to większego błazna w takim PO nie znajdę choć bym się nie wiem jak starał... Niech się odetną od szurów, oszołomów i onuc to może coś z nich będzie o ile oczywiście ktoś w tej partii jeszcze zostanie.
  • Odpowiedz
PO nie znajdę choć bym się nie wiem jak starał

@bartekppp: A Panie popierające przyjmowanie imigrantów, bo jak zabiją 10 Polaków to uratujemy 6999 imigrantów? Przeciez one wszystkie w ten czy inny sposob są związane z PO i popierają PO.
Calkowity brak zrozumienia podstaw społecznych, że takie działanie destabilizuje państwo i nastawia ludzi przeciwko władzy - bo skoro państwo moje traktuje mnie gorzej niż imigranta z Syrii, to okradanie państwa,
  • Odpowiedz
@_ElefantSkript: Co z tego, że popierają? Jak masowy morderca zacznie popierać konfe to też mam ją z nim identyfikować? Mogą sobie popierać kogo chcą, dlatego mamy wolność słowa. Ja tu oceniam POSŁA błazna.
  • Odpowiedz
@bartekppp: Też niedawno była afera z tymi posłami PO co ukrywali kilometrówki. "Ale PiSiory kradli miliony" no owszem, ale to nie zmienia faktu ze nadal mamy złodziei u władzy ¯\(ツ)/¯
I PiS nie jest rozwiązaniem obecnego problemu. I PO też nie. I PSL też nie, bo już rządzili z PO.
Tak naprawdę Konfa pomimo swojego szurstwa, onuctwa i minusów, ewntualnie Lewica również pomimo swojego szurstwa i odklejki. Ale jak mozna
  • Odpowiedz
@_ElefantSkript: Wiem, że byli ale Tusk zrobił to co PiS powinien robić, zabrał im fuche wicemisterów o ile dobrze pamiętam. Za poprzedniej władzy, jeszcze krzyczeli, że ON NIE KRADŁ... Czyli coś ruszyło ku lepszemu, choć powinien ich bardziej ukarać i do normalności jeszcze sporo brakuje.

A co do takich kilometrówek itp. moim zdaniem kto by nie rządził, wszędzie znajdą się czarne konie, złodzieje i kombinatorzy. Czy to będzie PO/PiS/Konfa/SLD czy
  • Odpowiedz
serio dajmy szanse konfie

@JasnyBanan: serio, podziękuję. Obyczajowo - bagno.
Gospodarczo - albo wolnorynkowe nonsensy, które są wabikiem na durni, którzy myślą, że jak się zniesie składkę zdrowotną to będziemy bogaci, albo normalny komunizm w wykonaniu Ruchu Narodowego. Oba idiotyczne i - detal - kompletnie nie do pogodzenia
Międzynarodowo - wyjście z UE to wyrok na Polske, a przymilanie się do Kremla jasno wskazuje kto go wykona. W odtatnich 300
  • Odpowiedz