Aktywne Wpisy

thewatchmaker +19
Co wam daje radość z życia? Nie mam rodziny, mam nieprzerobione traumy, masę problemów i jakoś taki nieszczęśliwy ogólnie jestem.
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
Jestem obecnie na antydepresantach, czekam aż się załączą, ale tak się zastanawiam, co ludziom samotnym, z problemami, daje radość.
#wykop30plus #pytanie
finchharold +20
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

Ps. Nie mam na myśli tylko producentów gier.
źródło: powinno-wyjsc
Pobierz@Kupamilosci: Tak, to na pewno przez wok xD A nie przez ten zbugowany, powtarzalny chłam z płatnymi cheatami.
Albo ktoś to przejmie i naprawi
Do tego z-----e serwery, czy totalny brak pomysłu na przyszłość dobrych projektów, jakim był np R6S, to były tylko gwoździe w trumnie.
@MagicznaRuda: może gdyby nie marnowali czasu na ustawianie odpowiedniej flagi to by mieli go więcej żeby myśleć nad nowymi tytułami zamiast ciągle klepać to samo
Nie czas tutaj jest problemem, ani nawet flagi, tylko ryzyko związane z kasą, którą mają wydać, bo chcą klepać to samo i nie męczyć głowy rozwojem.
@Viscop: ostatni assasyn którego ograłem to Rogue, z czego to niezbyt pamietam nawet o czym byl. Potem się odbijałem od nowych aż wreszcie przestałem kupować. Patrząc po rezenzjach to nawet downgrade xD ja mam autyzm totalny i muszę wszystkie znajdzki wyzerować w grach. Jak zobaczyłem ilość "pytajników" w najnowszych AC to