Wpis z mikrobloga

tak się kończy robienie gier pod 2% społeczeństwa

@Kupamilosci: Tak, to na pewno przez wok xD A nie przez ten zbugowany, powtarzalny chłam z płatnymi cheatami.
  • Odpowiedz
@Kupamilosci: Też nie jestem fanem umieszczania czarnego protagonisty w Japonii, to tak jakby w Origins bohaterem był Japończyk. Oni powtarzalne i "tanie" gry robią już od dawna, FC3 od FC5 różni się tylko settingiem, tak samo jest z Origins i Oddysey, a pewnie Valhalla też niezbyt się różni od Origins(nie licząc settingu). Odpalisz jakiegoś nowszego assasyna i po 5-10h masz dość, te gry nie mają nic do zaoferowania poza masą
  • Odpowiedz
@Kupamilosci: to nie woke zabija gry, tylko powtarzalny, nierozwojowy, klonowany chłam, a ubisoft, ze swoimi asasynami, które już asasynami nie są, kolejnym far cryem, który przypomina chów wsobny habsburgów, i grami które nawet nie trącą rozwojem, i widać w nich kopiuj-wklej od lat, od dawna kopał sobie grób.

Do tego z-----e serwery, czy totalny brak pomysłu na przyszłość dobrych projektów, jakim był np R6S, to były tylko gwoździe w trumnie.
  • Odpowiedz
  • 0
to nie woke zabija gry, tylko powtarzalny, nierozwojowy, klonowany chłam

@MagicznaRuda: może gdyby nie marnowali czasu na ustawianie odpowiedniej flagi to by mieli go więcej żeby myśleć nad nowymi tytułami zamiast ciągle klepać to samo
  • Odpowiedz
@Kupamilosci:

może gdyby nie marnowali czasu na ustawianie odpowiedniej flagi to by mieli go więcej żeby myśleć nad nowymi tytułami zamiast ciągle klepać to samo

Nie czas tutaj jest problemem, ani nawet flagi, tylko ryzyko związane z kasą, którą mają wydać, bo chcą klepać to samo i nie męczyć głowy rozwojem.
  • Odpowiedz
@Kupamilosci: Ostatnie serie Far Cry i AC to odgrzewane kotlety z tą samą mapą tu sie nie dziwie wyników. W dodatku akcja z Japonią mocno napsuła im na reputacji. Nie wiem jaki mają obecnie cash flow, ale jeżeli jest tak źle to raczej upadną w następnym roku.
  • Odpowiedz
Odpalisz jakiegoś nowszego assasyna i po 5-10h masz dość, te gry nie mają nic do zaoferowania poza masą pytajników.

@Viscop: ostatni assasyn którego ograłem to Rogue, z czego to niezbyt pamietam nawet o czym byl. Potem się odbijałem od nowych aż wreszcie przestałem kupować. Patrząc po rezenzjach to nawet downgrade xD ja mam autyzm totalny i muszę wszystkie znajdzki wyzerować w grach. Jak zobaczyłem ilość "pytajników" w najnowszych AC to
  • Odpowiedz