Aktywne Wpisy
unknown_famous +217
Po latach indukcji w końcu w mieszkaniu mam gaz, człowiek nie zdaje sobie sprawy jak bardzo brakuje tęsknił, 8 lat tułaczki z przeklętą indukcją i nareszcie teraz prawdziwy płomień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałbym zaprosić do dyskusji #gaz czy #indukcja ale nie ma o czym #mieszkanie
Chciałbym zaprosić do dyskusji #gaz czy #indukcja ale nie ma o czym #mieszkanie

Pasterz30 +155
Ej dowiedzialem sie ze te vifony to normalnie dzieciarnia sobie to jakos na stałe modeluje u fryzjera w sensie robi loki a nie sa to naturalnie krecone wlosy XDD Mamy tu jakiegos vifoniarza ktory to potwierdza? Beka xD #wlosy #vifon #niebieskiepaski #gimbaza

źródło: image_picker_F9E2A867-3091-447E-9D41-91C4344A94A0-26436-00000B0721E793DD
Pobierz
Muszę przyznać, że bardzo spodobało mi się podejście do prezentu względem mojego opisu. Dostałem zupełnie coś innego niż mogłem się spodziewać i bardzo się cieszę z tego powodu :)
W paczce znalazłem książkę kucharską Jamie Olivera i już trwa wybieranie pierwszych rzeczy do zrobienia ( ͡° ͜ʖ ͡°) oraz nóż/tasak, całkiem poważnie mówiąc to brakowało mi takiego w kuchni i niedawno podobne oglądałem.
Zabawki z drukarki przejął syn ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bardzo dziękuję @PanKara za paczkę i ręcznie napisany list, pismo mam podobne także dałem radę :D
#wykopaka
źródło: unnamed (1)
Pobierza mógł być wujek Gordon.
Nie no też bym się cieszył, fajna paka
źródło: 20200901_Uncle_Roger_Jamie_Oliver_01
Pobierz