Wpis z mikrobloga

@kukurydzapomidor: silą się na iphony, a potem używają messengera, wykopu i aplikacji biedronki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale potężny sprzęt ( ͡º ͜ʖ͡º) UNLIMITED POWER

moje poco uważam, że to już zdecydowanie overkill względem tego jak go używam
rok temu różowy, ojciec i teściowa dostali po redmi note 11s po niecałe 400 i też robią to co robi większość ludzi w
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65 i co się właściwie dzieje z tymi telefonami i po jakim czasie? Kupuję budżetowe chinczyki, mam je po parę lat i nie zauważyłem. Fakt, były takie problemy z androidem ale 15 lat temu
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: bo prawda jest taka ze za 1500 mozna kupic chinczyka ktory moze dobrze dzialac ale nie musi, albi samsunga ktory bedzie mulil (kupowalem ostagnio A55, troche sie pobawilem i dzialal kiepsko). A taki iphone8 za 400zl uzywany bedzie dzialal ok. Jesli natomiast chodzi o flagowce to juz nie ma bardzo roznicy w cenie ani dzialaniu
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65 ja rok temu korzystałem z iPhone SE (pierwszej generacji, ten kwadratowy taki) i chodził lepiej od każdego androida którego miałem w ręce a był n------y aplikacjami po sufit także p---------e że lepiej mieć tańszego Androida to czysta glupota
  • Odpowiedz
@pogodny_mis65: Mam 120Hz w pixelu i tak nie korzystam, tak wiem ja dzwonię ( ͡° ͜ʖ ͡°) Testowałem trochę pofapowałem ohhhh jak płynne, po czym wróciłem na 60. Nie jestem odbiorcą tego ficzera.
  • Odpowiedz
  • 0
@Norskee ja mam teraz poco m6 pro i sprzęt petarda. Dałem niecałe 600 chyba i jeszcze dorzucili słuchawki Buds 5 . Wyczailem okazję na pepperku. Tel ma 120hz, pamięć ufs i ładowanie 67w.
Dw @pogodny_mis65
  • Odpowiedz