Aktywne Wpisy
Marysiabaton +205
#aborcja
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie

aduntorinas +22
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
co do klapka to już w 2021-22 było pisane że NIE ma dowodów na to że jest poszukiwany czy leci na lewych papierach ale były POSZLAKI - brak visa runów wtedy - przekraczanie granicy z kokongu taxi - jego ogólny niepokój poza kambo -łatwość kupienia fałszywek - jego wcześniejsze próby przekupstwa urzędników za co został zgłoszonoy do ABW i lucek się zesrał na tagu o to
co do klapka to już w 2021-22 było pisane że NIE ma dowodów na to że jest poszukiwany czy leci na lewych papierach ale były POSZLAKI - brak visa runów wtedy - przekraczanie granicy z kokongu taxi - jego ogólny niepokój poza kambo -łatwość kupienia fałszywek - jego wcześniejsze próby przekupstwa urzędników za co został zgłoszonoy do ABW i lucek się zesrał na tagu o to
Chodzi o rodzinę Weasleyów. Artur pracuje w ministerstwie magii. W książce napisane jest że wychodzi do pracy z samego rana kiedy wszyscy jeszcze śpią i wraca dopiero po kolacji. Pracuje również swego czasu sobotami. Mimo takiego wymiaru godzin jest to rodzina bardzo biedna. Dzieci chodzą po sobie w ubraniach. Ron na bal z okazji turnieju trójmagicznego dostał szatę wyjściowa z lumpeksu. Ba! Nawet nie było ich stać na różdżkę kiedy mu się połamała. Niby w domu żona nie pracująca i gromadka dzieci, ale dwójka najstarsza już na swoim. Nie wiem sam, jak myślicie? Porównując np. do rodzina Harrego czy malfoya to jest niesamowita różnica.
#harrypotter
Potter byłby pewnie bogatszy gdyby nie ojciec alkus
Plus Weasley'owie byli poczciwi i dobrzy, sądzę, że sobie
"Walburga disowned Sirius when he left home at the age of sixteen, burned his name off the family tree, and even treated her brother, Alphard, to the same punishment simply for leaving money